Britney Spears brutál testet gyúrt magának

Forrás: Instagram/Britney Spears -
dögös Britney Spears test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár éve mélyponton volt Britney Spears, aki az anyaszerepben sem találta igazán a helyét. Azóta azonban teljesen egyenesbe jött az élete, visszatért a porondra az egykori bálvány, és családi élete rendeződni látszik!

Britney Spears egy elég nagy és hosszú ideig tartó hullámvölgyön van túl. Tinisztárként az egekben járt, de felnőttként csúnyán a padlóra került. Párkapcsolati problémákkal küzdött, majd jött a szakmai válság és a drogfüggőség. Egy időre el is veszítette gyermekei felügyeleti jogát, kopaszra borotválta a fejét, és teljesen eltűnt belőle az, amiért egy világ rajongott.

Forrás: Instagram/Britney Spears

Britney Spears lehet, hogy törékeny nőnek tűnik, mégis sikerült ennyi megpróbáltatás után visszakerülnie a csúcsra! Nemcsak az énekesi pályáját indította újra, de kemény munkával ismét az a dögös nő lett belőle, aki egykor meghódította a férfiak szívét. Így néz ki most a 34 éves világsztár!

7 étel, ami segít tovább élnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160726-az-eletmento-zsirok-7-etel-ami-segit-tovabb-elni.htmlAmennyiben az egészséges zsírok is étrendünk részét képezik, jó eséllyel tovább élünk. A Harvard Egyetem friss kutatása szerint ugyanis a telítetlen zsírok segítenek abban, hogy egészségesebbek legyünk. Ez Zsír!--Keresztes Ildikó: „Volt kemény két évem”http://www.life.hu/ez-zsir/20160725-keresztes-ildiko-enekesnovel-jogaztunk-aki-arrol-meselt-mit-elt-at-amikor-abbahagyta-az-intenziv.htmlAz énekesnőt jógaórára invitáltuk, ahol tornászmúltjának köszönhetően tökéletesen kivitelezte az ászanákat. Ez Zsír!Fotó: Adrián Zoltán - OrigoTánczos Lilla fitneszmodell: "A legnagyobb motivációm, hogy példát mutassak az embereknek"http://www.life.hu/ez-zsir/20160725-tanczos-lilla-edzo-fitneszmodell-az-egeszseges-eletmodrol-meselt.htmlFuvolaművésznek készült, végül modellként és fitneszmodellként is kipróbálta magát. Az igazi szerelem az életében azonban az edzősködés, amivel – úgy érzi – másokon is segíthet. Ez Zsír!OrigoLaky Zsuzsi: "Tőlem távol áll a mellnagyobbítás" http://www.life.hu/ez-zsir/20160726-laky-zsuzsi-nem-iteli-el-de-nem-is-ert-egyet-a-mellnagyobbitassal-modell.htmlAz édesanya sosem bántotta azokat, akik valamilyen beavatkozáson estek át, ám nem ért egyet a dologgal. Ez Zsír!OrigoCsapd be az agyad, hogy egészségesen élhess!http://www.life.hu/ez-zsir/20160715-csapd-be-az-agyad-hogy-egeszsegesen-elhess.htmlHallottál már a gasztrofizikáról? A gasztrológia és a pszichofizika közös területe azt kutatja, hogy a táplálkozási szokásaink, illetve a fizikai és pszichikai ingereink hogyan függnek össze. Az alábbiak nem is igazán tekinthetők táplálkozási tanácsoknak, inkább észrevételeknek arra vonatkozóan, hogyan lehet korlátozni a kalóriabevitelt, és hogyan étkezhetünk egészségesebben az újdonságnak számító gasztrofizika legfrissebb kutatási eredményeinek hasznosításával. Ez Zsír!--Ellie Goulding is halandó: őt sem kímélik a pluszkilókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160725-ellie-goulding-is-halando-ot-sem-kimelik-a-plusz-kilok-es-a-narancsbor.htmlEllie is kikapcsolódott: a közelmúltban nem Harry herceggel, hanem a barátaival, köztük egy dögös táncossal, Jackson Williamsszel töltötte a hétvégét. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.