Király Linda sokat küzdött, legfőként önmagával, de megtalálta a tökéletes férfit, aki az önbizalmát is helyreállította. Elfogadta kinézetét, és nem görcsöl semmin. Már azt is tudják, hogy három gyermeket szeretnének.

Legutóbb a Magyarország Szépe választáson láthatták a nézők fellépni Király Lindát, aki csak úgy sugárzott a boldogságtól. Korábban nem volt ennyire magabiztos, folyamatosan fogyókúrázott, hogy nádszál vékony legyen.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

"Felborult a hormonháztartásom, és nem volt visszaút, orvosok segítségére szorultam" - vallotta Linda a korábbi fogyókúráiról. Azóta azonban áttért az egészséges életmódra, folyamatosan edz, és ki van békülve saját magával, amit nagyban köszönhet barátjának is. "A párom a legcukibb pasi a világon, állandóan dicsér, visszaadta az önbizalmamat" - mesélte az énekesnő a Best Magazinnak. Hozzátette, egyelőre az éneklésre koncentrál, de sokat beszélnek szerelmével, Zsomborral a közös jövőjükről is. "Három éve megvolt az eljegyzésünk, és bár az esküvő még várhat, arról már beszélgettünk, hogy óriási családot szeretnénk. Mivel mindketten háromgyerekes családból származunk, mi is három gyerekre gyúrunk" - árulta el terveiket az énekesnő.