7 alkalom, amikor North West sokkal trendibb volt nálad

North West Kanye West kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki lehetne trendibb, mint az a kislány, aki már egyéves korában az első sorból nézhette a párizsi divathét legjobb bemutatóit? Szívesen cseréltünk volna ekkor Kim Kardashian és Kanye West lányával, de nemcsak ezért irigyeljük: milliós ruhatárának egy-két darabját is szívesen elfogadnánk.

1. Ismerkedés a Chanellel

North West egyéves kora óta látogatja a legnagyobb tervezők divatbemutatóit. Legutóbb a New York-i divathéten az első sorban foglalt helyet a divat nagyasszonya, Anna Wintour mellett a Chanel-show-n. A Norin gyakran megjelenő fekete szettet ezúttal egy zöld zoknival dobták fel.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

2. Tütümánia

Amikor North West balettórára kezdett járni, az egész világ bezsongott. A fehér tütüjét, amihez egy Balmain zakót viselt, címlapon hozták az újságok, és mindenki el volt ájulva, hogy mekkora divatdiktátor a kislány. Egy közel egymilliós blézerben azért nem is olyan nehéz divatdiktátornak lenni. Azóta több tütüs szettben is megcsodálhattuk Norit, akinek ez még oversize katonakabáttal is jól áll.

Forrás: Northfoto, Instagram/Kim Kardashian

Amikor North West múzsa lett

Olivier Rousteinget, a Balmain tervezőjét kifejezetten North West inspirálta, amikor megtervezte az 55 darabból álló kollekcióját gyermekek részére. North West természetesen a kislányruhák mindegyikét birtokolja. Ezeknek az ára 60 ezer (egy pólóért) és 1 millió hétszázezer forint (egy ruháért) között mozog.

3. Oversize

Ha már itt tartunk, Nori rendszeresen visel oversize darabokat, amiket egyébként Kanye West is szívesen hord. A Yeezy (Kanye West és az Adidas kooperációjából született cipőkollekció) bemutatóján is egy szürke oversize felsőt viselt, az általa igencsak kedvelt bakanccsal és vastag aranylánccal. Mindehhez pedig egy szuper kis bőrnacit vett fel (adtak rá). Ezt bizony magunkon is el tudnánk képzelni, ahogy az oversize farmerkabiját is szívesen kölcsönkérnénk.

Forrás: Northfoto

4. Bőrdzseki

Nem csak Kim Kardashian és Kanye West, hanem North West is gyakran visel bőrdzsekit. Persze tütüvel is imádnivalóan áll rajta ez az alapdarab, de bőrszoknyával is láttuk már párosítani.

Forrás: Northfoto

5. Nude

Kim Kardashian nude-mániájából Nori is kapott bőségesen. Mi egyébként imádjuk a nude-ot, úgyhogy naná, hogy ezt a kapucnis pulóvert is elfogadnánk. A bakancs újfent elengedhetetlenül az outfit része.

Forrás: NORTHFOTO/Kristin Callahan

Amiről mi csak álmodozhatunk

Kim Kardashian Nori kisbabakorától dokumentálja, hogy milyen divatházaktól kapott ajándékot a kislánya. Persze a leghíresebb márkáktól. Születése alkalmából Oscar De La Renta, Hermes, Stella McCartney, Roberto Cavalli, Giuseppe Zanotti, Gyvenchy, Lanvin, Margiela, Celine ruhákat is kapott, de még Alexander Wang is küldött neki egy bőrrucit.

6. Síeléshez is csak a legmenőbbet

A sztárpár természetesen síeléshez is a legmenőbb ruhát szerezte be elsőszülöttjének. Persze, hogy a fekete az örök klasszikus, de erre az alkalomra végre választhattak volna valami szupermenő színes darabot is. Néha ilyenben is szívesen látnánk. Jó, azért a kék cipő klassz választás volt.

Forrás: NORTHFOTO

7. Bunda

A PETA valószínűleg nincs elragadtatva, hogy már alig pár évesek is bundát viselnek, pedig Kim Kardashian lánya az elmúlt hónapokban többször is szőrmében mutatkozott.

Forrás: Northfoto

Ez a világ legtündéribb ruhatára! Less be a 3 éves György herceg gardróbjába!


Tradíció, hagyománytisztelet és egy kis csibészség – ez jellemzi György herceg ruhatárát, legalábbis azt a részét, amit a hivatalos programok alatt láthattunk belőle. A kis trónörökös, aki a napokban ünnepelte 3. születésnapját, újra és újra elbűvölt minket a ruhácskáival (is), így itt az ideje számbavenni őket. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.