North West kim kardashian balett Fehér fekete
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A divatőrült Kim Kardashian lányát is szívesen öltözteti. A celebnő ezúttal fehér tütüt és egy tengerészzakót adott a kis Northra.

A sminkmániás North West manapság balettórákra jár, ahova mindig nagyon csinosan érkezik: legutóbb tiszta fekete szettben, most pedig tiszta fehérben. Egy olyan tengerészzakót bizony mi is elfogadnánk azokkal a csini aranygombokkal.

Forrás: Instagram/ Kim Kardashian

North West és Kourtney Kardashian kislánya Forrás: Instagram/ North West

Kim Kardashian lánya a cipők megszállottja

A celebnő szerint kislányának minden reggel az az első gondolata, hogy melyik cipőjét vegye fel aznap. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Vagány fotókon meztelenkedik Rosie Huntington-Whiteleyhttp://www.life.hu/trend/20150529-rosie-huntington-whiteley-gyonyoru-fotokon-meztelenkedik-a-francia-lui-magazinban.htmlA szuperszexi modell teljesen meztelenre vetkőzött egy magazin kedvéért – ráadásul nagyon dögös fotók készültek róla.Trend--Kim Kardashian Marilyn Monroe szeretne lenni?http://www.life.hu/trend/20150528-kim-kardashian-marilyn-monroekent-pozol-a-brazil-vogue-cimlapjan.htmlA 34 éves celebnő a brazil Vogue júniusi címlapján Marilyn Monroe-ként pózol.Trend--Divatfotókon pózol a nyúzott fejű Cherhttp://www.life.hu/trend/20150528-cher-marc-jacobs-legujabb-kampanyaban-szerepel-nyuzott-fejjel.htmlA 69 éves énekesnő nagyon nyúzott fejjel szerepel jóbarátja, Marc Jacobs legújabb kampányának fotóin.Trend--Hűha! Jennifer Lopez rövidre vágatta a haját!http://www.life.hu/trend/20150528-jennifer-lopez-enekesno-rovidre-vagatta-hosszu-hajat.htmlNagyon meglepődtünk JLo legújabb Instagramra posztolt fotóján, az énekesnő ugyanis megvált hosszú tincseitől.Trend--Horváth Éva nyerte ma a dekoltázsvillantó versenythttp://www.life.hu/trend/20150529-horvath-eva-modell-musorvezeto-nyerte-ma-a-dekoltazsvillanto-erdemrendet.htmlA modell egy szexi fotóval kívánt szép napot rajongóinak, mi pedig nem hagyhatjuk szó nélkül, hiszen van mit nézni a képen.Trend--Sarka Kata meglepően néz ki!http://www.life.hu/trend/20150529-sarka-kata-modell-a-life-sztarszerzoje-uj-arcat-mutatta-meg-kislanyos-bajjal-pozolt.htmlJókislányos, összefogott haj, bájos tekintet – Sarka Kata úgy néz ki, mintha egy színdarab próbáján, az öltözőben készülődne.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.