Ezen a héten ízelítőt kaptunk abból, milyen egy Z kategóriás film premierje, és abból is, milyen az igazi popsivillantás. Következzenek a részletek!

A hét legrondább ruhái 

Nemrég került be a legrondább celebcipőkről szóló összeállításunkba egy Sharknado – Cápavihar ihlette darab, ami azonban még az első rész premierjén díszelgett az egyik színésznőn. A második, talán még jobb rész premierjén Jena Sims viselt elképesztően félelmetes összeállítást, és Tori Spelling után a másik régi motoros, Tara Reid is ocsmányat választott. 

Jena Sims, Tara ReidForrás: NORTHFOTO, AFP

A fekete két oldala 

Miért imádjuk annyira a feketét? Jessica Alba és Cara Delevingne adott tökéletes választ erre a kérdésre. Hiszen a fekete lehet kifinomult és elegáns, de lehet vad és extrém. Mi általában a letisztultabb, elegánsabb outfitre szoktunk szavazni, de Cara DeLevingne annyira jól néz ki ebben a szerelésben, hogy a mi szavazatunk most az övé. 

Jessica Alba, Cara DelevingneForrás: AFP

Pasimustra 

Meglehetősen rossz kritikákat kapott a Suicide Squad című film a kidolgozatlansága miatt, a színészek azonban még mindig járják vele a világot. Ezúttal Londonban mutatták be a filmet, ahol természetesen a extravagáns Jared Leto és a laza Will Smith is jelen voltak.  

Jared Leto, Will SmithForrás: AFP

A hét legnagyobb villantása 

Hiába volt a színészeken is extrém öltözék az Öngyilkos osztag londoni premierjén, egy kevéséb ismert modell, Xenia Tchoumitcheva lopta el a show-t előlük. Ehhez egyébként még a fenekét is ki kellett raknia. Íme: 

Xenia TchoumitchevaForrás: NORTHFOTO