Minden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha az Oroszlán havában születtél.

Nagyon tüzes, irányító alkat, szilárd és kissé férfias a viselkedése. Jóindulatú, erőt sugárzó, fenséges megjelenésű. Élénk természetű, tekintélyt parancsoló megjelenésével a társaság középpontja. Sebezhetősége a hiúsága. Szereti, ha dicsérik és hízelegnek neki, mindezt persze ellenszolgáltatás nélkül, hiszen nála ez a természetes. Ha valakit a szívébe zár, azzal nagylelkű, elnéző és a csillagokat is lehozza imádott választottjának.

Az Oroszlán csillagjegyű Madonnára nagyon igaz, hogy tüzes, irányító alkat, szilárd és kissé férfiasForrás: AFP

Kényesen ügyel a legapróbb részletekig a megjelenésére, ezért nem lehet nem észrevenni őt. Gyakran választ fényes kiegészítőket, mint a gyémánt, az arany, a rubint vagy akár a hegyikristály.  Csillogni akar mindenáron, arra van szüksége, hogy mindig szeressen, ezért a hódítás számára nem probléma. Sminkje mindig makulátlan. Előszeretettel próbál ki új dolgokat. Imádja a láthatatlan no makeup trendet, ilyenkor egy pórusminimalizáló báziskrémet kever össze a BB krémmel, hogy ragyogóan üde legyen az arcszíne. Szempilláit feketére festi, majd napszemüveg mögé rejti. Aztán feldob egy élénk színű ajakrúzst, és már kész is egy újabb hódításra.

EllenállhatatlanForrás: Northfoto

Ha nagy a tét, beveti a titokzatos füstös hatású szemfestést.  Szemhéjkrémmel készít egy bronzos alapot, majd fekete szemceruzával körbekontúrozza alul-felül a szemét, ezután szépen összemossa a széleket, elsatírozza, szempilláit dúsító szempillaspirállal koronázza meg. Highlighterrel titokzatosabbá teszi ragyogó tekintetét, a szemzugba tesz egy kis ragyogást, majd ékesíti az arccsontját. Bronzosítóval élénkíti orcáit. Ajkának érzékiségét egy nude árnyalatú csillogó szájfénnyel fokozza. Semmit se bíz a véletlenre.

Érzékiség, átható tekintet, mindent viszForrás: Northfoto
Így sminkelj, ha Rák a csillagjegyed
A Rák nő alapvetően kíváncsi természetű, jól irányítható, romantikus, szórakoztató, ha éppen nem depressziós. Imádja a színeket: kedvencei között szerepel a zöld, a smaragd, az opál, a fehérarany és a korall. Határozatlanságát, érzékenységét jól álcázza sminkkel. Olvasd el Larion Oscar írását!