csillagjegy szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Rák havában születtél.

A Rák csillagjegyben született nő igazán nőies alkat. Legfontosabb tulajdonságai között szerepel az alkalmazkodóképesség, a gyengédség és a jó humorérzék. Kedves, társasági ember, ugyanakkor hangulatváltásai erősek, és gyorsan lezajlanak, így néha nem lehet követni.

Diana is Rák volt, mindig elegáns, az alkalomhoz illő sminkben jelent meg Fotó: Mario Testino

Érzelmei mélyek és tartósak. Családcentrikus, könnyen sebezhető, érzékeny, ám nagyon bájos, flörtjeit csak a képzeletében éli meg. Alapvetően kíváncsi természetű, jól irányítható, romantikus, szórakoztató, ha éppen nem depressziós. Imádja a színeket: kedvencei között szerepel a zöld, a smaragd, az opál, a fehérarany és a korall.

Határozatlanságát, érzékenységét jól álcázza sminkkel.

Maximalista, ezért tökéletesen trendi, az alapozó nála mindennapos kellék. A bőregységesítés után orcáit bronzosítóval ékesíti. Szépen megformázott szemöldökére nagyon büszke. Szemhéjára fahéj vagy bézs szemhéjpúdert tesz, amit egy tökéletes tusvonallal koronáz meg.

A Rákok az öltözékükhöz illő rúzst viselnek, és mindig ügyelnek a szemöldökük megformázására Forrás: Dreamstime

Szempilláira is nagy gondot fordít, csakis csomómentes, szálanként szétválasztott, fekete, természetes hatású szempillaspirállal festi pilláit. Imádja az ajakrúzsokat, így mindig az öltözködéséhez választja ki az alkalomnak megfelelő árnyalatot, hogy tökéletes összhangban legyen a kiegészítőkkel is.

Így sminkelj, ha Ikrek a csillagjegyed

Az Ikrek-szülött jellemét kettősség uralja, egyszerre férfias és nőies, mintha két természet lakozna benne, ebből adódóan élete során többféle dolgot kipróbál. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.