Megérkeztek az első fotók Kimi Räikkönen esküvőjéről: micsoda lagzi!

esküvő fotó ruha Kimi Räikkönen Forma1
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kimi Räikkönen és Minttu Virtanen vasárnap esküdött örök hűséget egymásnak egy pazar ceremónia keretein belül. A nagy napra Olaszországban került sor. 

A finn Forma-1-es pilóta és 36 éves párja a San Galgano nevű mesés apátságban mondta ki az igent. A menyasszony egy elefántcsontszínű, hosszú uszályú csipkecsodában sétált az oltárhoz. Az esküvőről készült fotókat ide kattintva tekintheted meg! Kimi Räikkönen körülbelül 500 ezer eurót, vagyis 158,5 millió forintot költött a mesés lagzira. A nagy nap előtt a pár még egy házassági szerződést is aláírt, amelyről itt olvashatsz részletesebben. A Ferrari a Twitteren tett közzé egy képet az ifjú párról:

Forrás: Twitter/Scuderia Ferrari/Andrea Pitti

Kimi Räikkönen egyszer már elvált: exfelesége Jenni Dahlmann, a 2000-es finn és skandináv szépségkirálynő. A sportoló 2013-ban találkozott jelenlegi barátnőjével, Minttu Virtanennel. 2014 nyarán a pilóta eljegyezte, közös gyermekük, Robin 2015. január 28-án született meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.