A wannabe modell, a sminkguru és a valóságshow-celeb – Ők az Instagram legbefolyásosabb tinédzserei

Maddie Ziegler luxus hírnév Kylie Jenner tinédzser tini gazdagság celeb Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megoszthatod életed fontos vagy kevésbé fontos pillanatait, követőket, rajongókat szerezhetsz, egy komplett álomvilágot építhetsz fel magad köré. Az Instagram a lehetőségek földje, ahol egy kis ügyességgel, no meg egy kellően extrovertált személyiséggel a nép egyszerű gyermekéből is ünnepelt Instagram-celeb válhat. 

Amíg az egyszeri földi halandók százas, maximum ezres nagyságrendű követőbázissal bírnak, addig vannak, akik több tízezer, de nem ritkán milliós rajongótáborral is rendelkeznek – és nem feltétlenül a nemzetközi sztárokra kell gondolni.

Az Instagram legnépszerűbb tizenévesei: Kylie Jenner, Lottie Tomlinson, Alexis Ren Forrás: Instagram/Kylie Jenner, Lottie Tomlinson, Alexis Ren

Az Instagram legnépszerűbb tizenévesei között természetesen akadnak hírességek is, de mellettük ott vannak például a népszerűségért vetkőző wannabe modellek és a szépen beállított kajaképeket, felismerhetetlenné sminkelt szelfiket és bölcs idézeteket posztoló egyszerű social media csillagok is. A közös bennük – azon kívül, hogy jól bánnak az effektekkel –, hogy a legnagyobb világmárkák is felfedezték a bennük rejlő marketinglehetőségeket, és legtöbbjük egy-egy nagyobb márka arcaként, vagy – kicsit kisarkítva – akár sales-eseként is funkcionál. Hiszen ki ne vágyna arra a sminkkészletre, parfümre, táskára, cipőre vagy bármire, amit kedvenc Instagram-hőse/hősnője is imád?

Az alábbiakban összeválogattuk az Instagram 5 legfelkapottabb tini reklámarcát.

Alexis Ren

Életkor: 19 év

Követők száma: 6 millió

Minek köszönheti Insta-hírnevét: Ren egy másik közösségimédia-platformon, a Tumblr-ön kezdte modellkarrierjét, ami gyakorlatilag abból állt, hogy szexi képeket posztolgatott magáról, amikre egy idő után egyre többen felfigyeltek. Ekkor találkozott pasijával is, egy Jay Alvarrez nevű fiúval, és ketten vágtak bele a lány énmárkájának építgetésébe. Első lépésként káprázatos képeket kezdtek el Instagramra posztolgatni a közös luxusnyaralásaikról, ezzel pedig rövid időn belül grandiózus rajongótáborra tettek szert.

Alexis Ren Forrás: Instagram/Alexis Ren

Instagramon rajoskodnak a kőgazdag dubaji tinik

Egy hely, ahol a pénzes szülők elkényeztetett kölykei kutya helyett tigrist, esetleg gepárdot tartanak, ahol senki nem vagy, ha nincs egy rakat márkásabbnál márkásabb cipőd, ruhád, ha nincsenek méregdrága ékszereid, és nem áll néhány luxusjárgány a garázsban. Dubaj kőgazdag fiataljainak a bőre alatt is pénz van, és szívesen kérkednek vele a közösségi oldalakon.
Korábbi cikkünket itt tudod elolvasni.

Kylie Jenner

Életkor: 18 év

Követők száma: 70 millió

Minek köszönheti Insta-hírnevét: Jenner kétségkívül az Instagram királynője. És bár a Kardashian–Jenner klán legfiatalabb tagja, közösségi jelenléte szinte kenterbe veri az idősebb testvéreiét. Hírnevét a Kardashian-valóságshow-nak köszönheti, az ott megszerzett ismertségét pedig később sikeresen kamatoztatta Intagramon is. A közösségi oldalon megosztott fotóival egyebek mellett saját – a tinilányok körében igen népszerű – kozmetikai márkáját is sikeresen reklámozza.

Kylie Jenner Forrás: Instagram/Kylie Jenner

Maddie Ziegler

Életkor: 13 év

Követők száma: 7,2 millió

Minek köszönheti Insta-hírnevét: Maddie nevét a Lifetime csatornán futó Dance Moms nevezetű realityshow-ban ismerte meg az Egyesült Államok, a világhírnevet pedig Sia Chandelier című videóklipje hozta meg számára. A kislány ma már profi táncos, mellette pedig a modellkedésbe is belevetette magát: Ralph Loren 2015-ös őszi divatshow-jában debütált a kifutón.

Maddie Ziegler Forrás: Instagram/Maddie Ziegler

Shawn Mendes

Életkor: 17 év

Követők száma: 12,5 millió

Minek köszönheti Insta-hírnevét: Mendes egy kanadai énekes és dalszerző, aki karrierjét a Youtube-nak köszönheti. A videómegosztó oldalra töltötte fel "Stiches" és "I Know What You Did Last Summer" című dalait, az internet népe pedig egy csapásra sztárt csinált belőle.

Lottie Tomlinson

Életkor: 17 év

Követők száma: 2,8 millió

Minek köszönheti Insta-hírnevét: A lány Insta-karrierjét nagyban segítette, hogy a One Direction nevezetű tiniegyüttes egyik tagjának, bizonyos Louis Tomlinsonnak a féltestvére. De természetesen nem csak ennek köszönheti népszerűségét, ő is letesz azért valamit az asztalra: szuperhasznos sminkvideóival Youtube-csatornáján oktatja a különleges make-upra áhítozó kislányokat, kész remekműveivel pedig természetesen Instagram-oldalán is eldicsekszik.

Lottie Tomlinson Forrás: Instagram/Lottie Tomlinson
Nyílt levél az anyáknak, akik bántalmazzák a gyerekeikethttp://www.life.hu/csalad/20160808-nyilt-level-a-csaladon-beluli-eroszak-ellen.htmlA 2014-es bűnügyi statisztika 4163 „gyerek érdekeit sértő vagy család elleni bűncselekményt” tart nyilván. Ez a szám csak a jéghegy csúcsa, több ezer olyan eset történik nap mint nap Magyarországon, amelyek rejtve maradnak, így soha nem kerülnek be a statisztikákba. CsaládThinkstock"Csak a gátlástalan, primitív, közönséges nők szoptatnak nyilvánosan" http://www.life.hu/csalad/20160801-a-szoptatas-hete-alkalmabol-nyilvanosan-szoptato-celebanyaukak.htmlA Szoptatás Világhete alkalmából mi mással is borzolhatnánk a kedélyeket, mint a nyilvános szoptatás témájával. Megbotránkoztató vagy helyénvaló? Magamutogatás vagy gondoskodás? A nyilvános szoptatásról szinte mindenkinek megvan a véleménye, amit a közösségi oldalakon nem átallanak másokkal is megosztani – ki ilyen, ki olyan stílusban. Család--A világ legkegyetlenebb feleségei 2. részhttp://www.life.hu/csalad/20160728-kegyetlen-gyilkos-felesegek.htmlVolt már péniszleharapás, megcsalás és kannibalizmus - most következzen két újabb gyilkos asszony. Van, aki előre megfontolt szándékból, más viszont véletlenül oltotta ki férje életét. CsaládOrigoA nő, aki hozzáment a macskáihoz, avagy a világ legfurább házasságaihttp://www.life.hu/csalad/20160726-a-vilag-legfurcsabb-hazassagai.htmlTudjuk jól, hogy a szerelem nem ismer határokat, de az azért mégis furi egy kicsit, ha egy ember a kedvenc pizzájával vagy imádott cicusaival házasodik össze, nem igaz? A bizarrabbnál bizarrabb esküvői sztorik közül most az öt kedvencünket válogattuk össze. Család--A magánélet mindenek felett - Így titkolták el terhességüket a legnagyobb sztárokhttp://www.life.hu/csalad/20160715-hiressegek-akik-titkoltak-a-terhesseguket-vagy-a-szulest.htmlVannak, akik gyakorlatilag az egész világot körbehaknizzák a nagy hírrel, vannak, akik örömüket meg szeretnék tartani maguknak. Minden sztár másképp kezeli a terhességet és a gyermekáldást, az alábbiakban azokat a hírességeket gyűjtöttük össze, akik a közelmúltban adtak életet gyermeküknek, és ezt hihetetlenül fondorlatosan el tudták titkolni a nagyérdemű elől. CsaládAFP"Az csak 72 óra, az magának nem lesz elég semmire" - bántalmazott nők a rendszer fogságábanhttp://www.life.hu/csalad/20160714-nane-egyesulet-segelyvonala-interju-horvath-evaval.htmlA legóvatosabb becslések szerint hazánkban hetente legkevesebb egy nő hal bele a családon belüli erőszakba, és az adatok szerint minden ötödik nőt rendszeresen bántalmaz a partnere. A bántalmazott gyerekek számáról nincs pontos adat, de a becslések szerint ma Magyarországon több százezer olyan gyerek él, aki hozzátartozó által elkövetett testi, lelki vagy szexuális erőszak áldozata. Az áldozatok a legtöbb esetben nem mernek feljelentést tenni, de van, hogy a rendőrség beszéli le őket erről. Nem csoda, hogy sokaknak a NANE Egyesület ingyenesen hívható segélyvonala az egyetlen mentsváruk. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.