Tavaly Beyoncét, előtte pedig Cara Delevigne-t érte a megtiszteltetés. 

Kendall Jennernek teljesült élete álma. Jobban mondva a második, tavaly ugyanis azt mondta, a Victoria's Secret kifutójára vágyik. Azt decemberben megkapta, most azonban ő szerepel a Vogue címlapján. De nem akérmelyiken: a SZEPTEMBERI szám címlapján.

Forrás: Vogue.com

Hogy ez miért akkora szám? Egy korábbi cikkünkbenmár írtunk erről, és most sem tudnánk ennél pontosabban megfogalmazni. "Minden évben a szeptemberi szám a legfontosabb. Ez a hónap ugyanis a divatvilág januárja - ez el is hangzik a 2009-ben bemutatott The September Issue című dokumentumfilmben,ami a lap eddigi legméretesebb, 2007-es példányának előkészületeit mutatta be. Az augusztus elején megjelenő Vogue-ban ugyanis mindig minden a következő szezon trendjeiről szól majd. Ezt pedig olyan eszméletlen fotókkal tálalják, hogy az ember lánya - persze csak ha divatfüggő - még a Balaton partján napfürdőzve is azt kívánja, bárcsak jönne már az ősz."

Szóval Kendall megkapta, amit akart, élete első Vogue címlapja az lesz, amire minden modell vágyik. Mi azonban sejtjük, ez még csak a kezdet Kendall és Anna Wintour közös munkájában.