Vajna Timi fürdőruhás fotójával kívánunk szép napot

Forrás: BrekaCom -
Vajna Timi Andy Vajna fürdőruha Ibiza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdemes vetni egy pillantást Vajna Tímea legújabb fürdőruhás fotójára. Tudjuk, láthattuk már fürdőruhában, de ez nem azt jelenti, hogy unnánk a tökéletes testű leányzó idomait! Szerencsére Timi rendületlenül posztolja a dögösebbnél dögösebb képeit.

Az biztos, hogy Timi feldobja rajongói péntek délutánját, mivel ahogy a legújabb posztja is bizonyítja, nem a szél fújta össze a fiatal feleség formás idomait: Andy Vajna szépséges felesége biztosan keményen megdolgozott ezért a kerek popsiért.

Forrás: Instagram

Timi egyébként Ibizán piheni ki az elmúlt hetek fáradalmait, amin nem is csodálkozunk, hiszen nemrég Csupó Gábor szuperprodukciójában kapott egy kisebb szerepet, így teljes gőzzel vetette bele magát a munkába.

Kitört az első doppingbotrány az olimpiánhttp://www.life.hu/news/20160812-kitort-az-elso-doppingbotrany-rioban-az-olimpian.htmlEgy kínai úszónő az olimpia első doppinggal bukó versenyzője: Csen Hszin-ji a 100 méteres pillangóúszás döntője után bukott le. NewsThinkstockIttasan vezette a repülőt a pilótahttp://www.life.hu/news/20160811-megbukott-az-alkoholteszten-az-air-india-egyik-nemzetkozi-jaratanak-pilotaja.htmlA leszállást követő alkoholteszten megbukott az Air India indiai légitársaság egyik nemzetközi járatának pilótája, akit a vizsgálat idejére felfüggesztettek állásából. News--Megválasztották Magyarország legszebb gyermekéthttp://www.life.hu/news/20160811-hoppa-megvalasztottak-magyarorszag-gyermek-szepet.htmlHétvégén öt kategóriában hirdettek győztest az egyik legnagyobb országos gyermekszépségversenyen, Siófokon. NewsOrigoAz elmúlt három napban három fiatal lány tűnt el Sopronból és környékérőlhttp://www.life.hu/news/20160802-szornyu-fiatal-lanyok-tunnek-el-sopronbol-es-kornyekerol.htmlA rendőrségi közlemények szerint az elmúlt három napban három fiatal lánynak veszett nyoma, ráadásul mindannyian Sopronról és környékéről tűntek el. Arról azonban még nem mondtak semmit, van-e összefüggés a három eset között. NewsThinkstockAlighogy felavatták a Bud Spencer parkot, rögtön el is búcsúzhatunk tőlehttp://www.life.hu/news/20160802-elbucsuzhatunk-a-bud-spencer-parktol.htmlVasárnap nem hivatalos parkavatót tartottak a Kaszásdűlő HÉV-megálló közelében, a parkot pedig a nemrég elhunyt Bud Spencerről nevezték el. Hétfőn azonban az óbudai önkormányzat fejezte ki nem tetszését. NewsOrigoKimentették az emberrablók fogságából Bernie Ecclestone anyósáthttp://www.life.hu/news/20160801-hurra-kimentettek-az-emberrablok-fogsagabol-bernie-ecclestone-anyosat.htmlA múlt héten elrabolták a Forma-1 vezetőjének, Bernie Ecclestone-nak az anyósát, ráadásul rekordösszegű váltságdíjat kértek érte. Végül nem fizettek az asszonyért, hanem a brazil rendőrök sikeresen kimentették. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.