Pártos Csilla és volt férje, Pécsi Ildikó fia között folytatódik a harc, nem tudnak könnyen megegyezni. Több fronton zajlik az ügy, az egyik a lakáskiürítési per. Első fokon döntött a bíróság, miszerint Pártos Csillának ki kell költöznie, de ő nem akarja elhagyni Pécsi Ildikó házát.

Évekkel ezelőtt kezdődött Pécsi Ildikó fiának, és volt feleségének, Pártos Csillának a harca, eddig az egyetlen lezárult ügy a válásuk kimondása. Ezzel azonban nem fejeződött be a köztük húzódó vita, több dologról kell még döntenie a bíróságnak.

Fotó: Zih Zsolt/MTVA

Pártos Csilla gyermekével egy budai ingatlanban él, ami Pécsi Ildikó tulajdona. Első fokon úgy döntött a bíróság, hogy el kell hagyniuk a lakást augusztus 18-ig, azonban ez nem fog megtörténni a bírósági ítélkezés szünete miatt. Leghamarabb augusztus végén kezdődhet újra az ügy. "Természetesen fellebbezünk, amint augusztus 23-án véget ér az ítélkezési szünet. Másodfokon azonban kissé lassabban zajlanak az ügyek, így legjobb esetben is csak év végén kerülhet sor a tárgyalásra, de szerintem ez az ügy jövőre fog már csak bíróság elé kerülni" - mondta a Blikknek dr. Gerencsér András, Pártos Csilla ügyvédje. Pécsi Ildikó ügyvédje szerint azonban sokkal gyorsabban pont kerülhet a kérdés végére. "Nem gondolom, hogy olyan sokáig elhúzódna az ingatlankiürítési per. Szerintem ebben az évben le is tudjuk zárni az ügyet, bízunk benne, hogy a bíróság gyorsan dönt majd, és Pártos Csilla jogerősen is el kell, hogy hagyja a lakást" - mondta dr. Bilkei-Gorzó Dávid. Azonban még van egy másik ügy is a terítéken, mégpedig a gyermektartás kérdése. Pártos Csilla többféle módon próbálja behajtani volt férjétől az elmaradt összeget: büntetőfeljelentést fontolgat, vagy rokontartást kér anyósától, Pécsi Ildikótól, aki már lemondott egyetlen unokájáról.