Hiába a híres tulaj, hiába a megannyi luxus, az alábbi ingatlanokba valamiért senki nem szeretett még bele. Következzenek az eladhatatlan sztárotthonok.

Britney Spears – 7,9 millió dollár 

A pop hercegnője idén áprilisban hirdette meg Thousand Oaks városbeli otthonát, de a mai napig nemigen volt még érdeklődő iránta. Olyannyira nem, hogy júniusban Spears kisasszony lejjebb is vitte az árat kerek 1 millió dollárral, így most az öt hálószobás, hét fürdőszobás, játékteremmel, privát moziteremmel és medencével is megtoldott luxuskúriát „mindössze” 7,9 dollárért, azaz 2,2 milliárd forintért lehet megvásárolni. 

Forrás: zillow.com

Tom Cruise – 59 millió dollár 

A nyíltan szcientológus Cruise nem aprózza el, 17 milliárd forintnak megfelelő összegért árulja a Colorado állambeli Telluride városban található birtokát. A 120 hektáros birtokhoz tartozik, egyebek mellett, egy 1000 négyzetméteres, négy hálószobás villa. Cruise az ingatlant 20 évvel ezelőtt vásárolta, amikor még Nicole Kidman volt a felesége, és közel két éve próbál megszabadulni tőle. 

Forrás: telluridesothebysrealty.com

Alicia Keys – 14,9 millió dollár 

Alicia Keys és férje Swizz Beatz 2013-ban vásárolta ezt a New Jersey-ben található kúriát Eddie Murphytől. A nyolcszobás, tizennégy fürdőszobás otthonhoz egy fedett uszoda, egy moziterem, egy bowlingpálya és egy profi stúdió is tartozik. A különleges ingatlantól a házaspár egy éve próbál megválni, jelenleg 14,9 millió dollárért, azaz 4,3 milliárd forintért árulják. 

Forrás: zillow.com

Emily Blunt – 3,25 millió dollár 

Még csak kilenc hónapja, hogy a színésznő piacra bocsátotta a kaliforniai Ojaiban található otthonát, de Blunt máris engedett a kikiáltási árból. A 417 négyzetméteres, gyarmati stílusban épült ingatlanért a színésznő jelenleg 3,25 millió dollárt, vagyis 942 millió forintot szeretne kapni. Blunt és férje a házat egyébként 2,15 millió dollárért vásárolta 2012-ben. 

Forrás: zillow.com

Keith Richards – 12,2 millió dollár 

A Fifth Avenue, azaz az Ötödik sugárút New York Manhattan városrészének egyik fő ütőere. Itt található Keith Richards hihetetlen kilátást nyújtó, eladó lakása. A négy hálószobás és négy fürdőszobás ingatlan március óta van a piacon, és 12,2 millió dollárt, azaz 3,5 milliárd forintot kérnek érte. 

Forrás: zillow.com