Október végére várja Baby Gabi ikerfiai megszületését, azonban az énekesnő szerint hamarabb fognak a világra jönni. Valószínűleg nem is bánná, ha ez így történne, mert már nehezen bírja az utolsó hónapokat. 10 percenként le kell feküdnie, és a terhességi cukorbetegség sem könnyíti meg a dolgát.

Nagyon szoros menetrend szerint alakul Baby Gabi terhességének utolsó trimesztere. A terhességi cukorbetegség miatt pontosan meg van határozva minden az életében, ráadásul sokkal fáradékonyabb is az énekesnő.

Fotó: Pintácsi Viki

"Számomra és a babák számára is nagy kockázatot jelent. A diabétesz ugyanis fejlődési rendellenességet is okozhat" - mondta az énekesnő. Hozzátette, ezért nagyon oda kell figyelnie arra, hogy mit eszik, és a napirendjére is. "Az orvos még azt is szigorúan meghatározta, hogy pontosan hány órakor, és milyen időszakokban táplálkozzak" - árulta el Gabi, aki eddig összesen 13 kilót hízott a várandóssága alatt. Az énekesnő október végére van kiírva, de érzései szerint előbb ki fognak bújni a fiai. Gabi nagyon fáradékony az utóbbi időszakban, 10 percenként le kell dőlnie.