Sarka Kata és Hajdú Péter kisfia, Dávid ma ünnepli 6. születésnapját. Édesanyja és édesapja is egy-egy cuki fotóval köszöntötte a kisfiút.

A mostanában sokat megélt Hajdú-Sarka házaspár ma ünnepel, ugyanis kisebbik gyermekük, Dávid ma ünnepli 6. születésnapját. Kíváncsian várjuk, milyen bulit szerveztek a szülők ebből a jeles alkalomból, de egyelőre be kell érnünk Kata és Péter cuki fotójával, amin külön-külön kisfiukkal pózolnak. Kata feltehetően azon a bizonyos pár nappal ezelőtti nyaraláson készítette a szelfit, ahová  Péter helyett édesanyja kísérte el.

Péter is egy nyaraláson készült fotóval ünnepel, amin Dávidkával menő napszemüvegben pózolnak.

Reméljük a házassági évforduló mellett Dávidka születésnapja is közelebb hozza a hírek szerint már békülni vágyó szerelmespárt. Boldog születésnapot Dávid!

Így vallott szerelmet Hajdú Péter a feleségének
Tényleg válságban van Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolata, olyannyira, hogy a sokat emlegetett ciprusi útra sem együtt mentek el, pedig eleinte még azt mondogatták, ott próbálják majd megoldani a problémáikat. Hajdú Péter próbálja visszahódítani feleségét, most éppen egy szerelmi üzenettel.