Évfordulót ünnepelne: így vallott szerelmet Hajdú Péter a feleségének

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata esküvő fotó Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tényleg válságban van Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolata, olyannyira, hogy a sokat emlegetett ciprusi útra sem együtt mentek el, pedig eleinte még azt mondogatták, ott próbálják majd megoldani a problémáikat. Hajdú Péter próbálja visszahódítani feleségét, most éppen egy szerelmi üzenettel.

Cipruson Hajdú Péter a gyermekeivel pihen, és több közös fotót is posztolt nyaralásukról. Állítólag ez egyfajta technika, amivel megpróbálja megpuhítani feleségét. Sarka Kata ugyanis nem utazott családjával, habár a kapcsolatuk válságának kirobbanása óta azt mondogatták, majd a nyaraláson oldják meg a problémákat.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Egy darabig el is hitették mindenkivel, hogy együtt utaznak, hiszen a reptérről közös szelfit posztoltak, de Sarka Kata később eloszlatta ezt a képzetet, ugyanis egy újabb fotóval bizonyította: ő itthon maradt. Hajdú Péter pedig rendületlenül próbálja a távolból is biztosítani Sarka Katát szerelméről, most éppen egy olyan felvétellel, ami az esküvőjükön készült 8 évvel ezelőtt! A sztárpárnak ma van a 8. házassági évfordulója.


Vajon ez a jeles nap és Péter megható üzengetése meg tudja lágyítani Kata szívét, vagy az egyelőre titokban tartott ballépés végzetes következményekkel bír...?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.