Tóth Vera kifakadt: “Szálljanak ki a méhemből”

Forrás: Tóth Vera / Facebook -
gyermekvállalás fogyás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera biztos abban, hogy szeretne gyermeket, de úgy érzi, 31 évesen még semmiről nincs lekésve. Szerinte minden nőnek akkor kell édesanyává válnia, amikor készen áll rá.

Komoly elhatározásra jutott Vera nem is olyan rég: gyomorszűkítő-műtéten esett át. Sokan gondolták ekkor azt, hogy a teherbeeséshez szükséges a fogyás, de nem ez áll a hátterében, pusztán az egészségének a megőrzése.

Forrás: Tóth Vera / Facebook

"Az egészségem forgott kockán. Az inzulin-anyagcserével voltak problémáim, és igaz, hogy ez nehezíti a teherbe esést, de nem ez volt a műtét oka" - állítja Vera, aki azt is elmondta a Best Magazinnak, hogy szerencsére őt nem nyaggatják, és szerinte akkor kell szülni, amikor úgy érzi, itt az ideje. " Úgy gondolom, a gyereknek és az édesanyának is az a jó, ha nem a társadalmi elvárások döntik el, ki, mikor áll készen arra, hogy kisbabája legyen.

Szálljanak ki a méhemből"

- mondta az énekesnő, aki úgy véli, 31 évesen még nem késett le semmiről, hiszen egyre többen szülnek 40 felett.

"Szeretném megélni, milyen vékonynak lenni.

A karrieremet is szeretném még egyengetni, úgyhogy ráérek a gyerekvállalással" - zárta rövidre ezt a kérdést az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.