Ez ám a mestermű: 26 termék kellett Rita Ora sminkjéhez

Forrás: AFP/Angela Weiss -
smink MTV Video Music Awards Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnapi MTV VMA díjátadóra mindenki odatette magát, Rita Ora sminkje azonban különösen sok munkát igényelt. 

A 25 éves énekesnő egy nagyon erős, füstös szemet kapott a sminkesétől, Kathy Jeung-tól. De elkészíteni aztán nem volt semmi a mesterművet: 26 termék és 2 óra kellett hozzá. Íme a végeredmény!

Forrás: AFP/Angela Weiss

A sminkmester minden terméket egyesével vásárolt meg, hogy tökéletes legyen Rita sötét, romantikus sminkje. Kathy a Daily Mail-nek elmondta, Marc Jacobs rockeres, romantikus stílusú motoros bőrdzsekije és a tüll jelentették számára az inspirációt a smink megálmodásához. Nagyon fontos volt, hogy a bőrt tökéletesre sminkelje, az ajkak abszolút natúrak legyenek, a szem viszont nagy hangsúlyt kapott. A bőrre még egy kis fény is került, hogy minél drámaibb legyen a végeredmény.

A nő elmondta azt is, egyszerre dolgozott Ritán ő, egy manikűrös és egy fodrász, és nem akartak sietni, így 2 óra alatt végeztek mindennel. De ebben már benne volt egy sminket megelőző arckezelés is.

De melyek azok a sminktrükkök, amiket mi is elleshetünk a profitól? Kathy 2 dologra esküszik: az egyik a szemhéj lealapozása a sminkelés előtt, ha ugyanis valami nem jól skerült, sokkal könnyebb leszedni a festéket, a végeredmény pedig tartósabb. A másik dolog pedig az, hogy érdemes por helyett szemhéjkrémet használni, ezzel ugyanis sokkal kényelmesebb dolgozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.