Jogos a felháborodás? Ez a menyasszony kiakasztotta az internetet

Forrás: Youtube -
Bisola Umoren esküvő fotó menyasszony smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bisola Umoren szakított a hagyományokkal: se fodrászhoz, se pedig sminkeshez nem ment el a nagy napon. Elmondása szerint így sokkal szebbnek érezte magát. 

A fiatal nő élete nagy napján nem szerette volna, ha teljesen ki van sminkelve. A lagzin dolgozó fotós nagyon örült a menyasszony döntésének, így több képet is megosztott a Twitter-oldalán. Az eset rohamosan terjedni kezdett a közösségi oldalakon, sokan igazi "forradalmárnak" nevezték a nőt. A helyi tévé megkereste Umorent, aki a csatorna kérésére elmondta döntésének valódi okát - írja a Daily Mail.

"Amikor a férjemmel először találkoztunk, rajtam nem volt smink. A természetes megjelenésembe szeretett bele, így ezt akartam most is mutatni. Én nem vagyok az a make-up típus" - nyilatkozta a ma már feleségként élő nő.

Te mit gondolsz? Sminkkel állnál oltár elé vagy inkább nélküle?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.