Szívszorító! Egy csodás kertet kap fiaitól Diana hercegné

Forrás: Wikipédia -
Vilmos herceg emlék kert Diana hercegnő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szívek királynője pontosan 19 éve hagyott itt minket. Családja ennek emlékére egy különleges dologgal készült, mely mellett minden rajongó leróhatja majd a kegyeletét. 

A szívek királynője 1997. augusztus 31-én hunyt el egy tragikus autóbalesetben. Minden rosszmájú pletyka ellenére igazi ikon volt ő egész életében, sőt, halála után is az maradt. Bár a 20. évforduló csak jövőre lesz, Harry herceg és Vilmos herceg már most készülnek a nagy napra. A palota hivatalos bejelentése szerint a Kensington-palotában fognak kialakítani egy kertet Diana hercegnő emlékére, ám ez csak jövőre fog elkészülni - írja a People.

Forrás: AFP/Johnny Eggitt

"Szeretném, ha anya büszke lenne ránk. Remélem, hogy könnyes szemmel néz odafentről. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a világ ne felejtse el" - nyilatkozta egy brit lapnak Harry herceg.

/1408/Diana2014831163310Vegán vagyok, miért kell ezt lenézni?http://www.life.hu/csalad/20160823-vegan-eletmod-az-allatok-kihasznalasa-ellen.htmlNem éhezem, nem szenvedek semmilyen hiánybetegségben, jól érzem magam a bőrömben. Hogy miért fontos ezeket leszögezni? Azért, mert a vegánságot gondolkodás nélkül elutasítók többsége általában csípőből puffogtatják az éhezés-fűevés-vitaminhiány tengely mentén haladó hibás érveiket úgy, hogy még annyi hajlandóság sincs bennünk, hogy egy kicsit is utánaolvassanak a számukra ördöginek vagy éppen nevetségesnek tartott életmódnak. Család--Híres-hírhedt sztárapukákhttp://www.life.hu/csalad/20160829-hires-hirhedt-sztarapukak.htmlA pénz nem boldogít – ezt az alábbi híres apukák híres gyermekei a saját bőrükön tapasztalták meg. A reflektorfényben élő sztárcsemeték élete nem mindig irigylésre méltó, különösen akkor, ha nem kapják meg azt a szülői szeretetet, amire szükségük lenne. CsaládAFPApa-fiú napot tartott Justin Timberlake és a kis Silashttp://www.life.hu/csalad/20160828-apa-fiu-napot-tartott-justin-timberlake-zenesz-es-a-kis-silas.htmlA világsztár és kisfia hagyták egy kicsit pihenni a mamát, Jessica Bielt. Család--Isten éltesse Kucsera Gábort: Íme Tápai Szabina ajándékahttp://www.life.hu/csalad/20160827-kucsera-gabor-augusztus-27-en-lett-34-eves-felesege-tapai-szabina-tortat-sutott.htmlKucsera Gábor 1982. augusztus 27-én látta meg a napvilágot Budapesten, vagyis ma ünnepli 34. születésnapját. Boldog szülinapot kívánunk! Család--Vilmos herceg: "20 éve minden egyes nap hiányzik anya!"http://www.life.hu/csalad/20160825-vilmos-herceg-oszinten-meselt-az-edesanyja-elvesztese-miatt-atelt-fajdalmarol.htmlAz egész világ könnyezett, amikor 1997-ben Diana hercegnő egy autóbalesetben életét vesztette. De a legnagyobb sokk a hercegnő családját érte. A napokban Vilmos herceg őszintén mesélt édesanyja elvesztése miatt érzett fájdalmáról. CsaládAFPEzer éve nem láttuk: hatalmasat nőtt Courtney Cox lányahttp://www.life.hu/csalad/20160823-courney-cox-szineszno-a-jobaratok-sztarja-lanyaval-volt-a-repteren.htmlCourtney Cox évek óta óvja kislányát a nyilvánosság elől, most azonban végre sikerült őt lefotóznia a paparazziknak. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.