19 éve halt meg Diana: a fél világ még most is siratja

halál Diana hercegnő évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ikon: életében is az volt, és a halála után is az maradt Diana hercegnő, akinek elvesztését sokan nem tudják ennyi idő után sem feldolgozni. Csodálatos személyisége és szépsége miatt ő egy igazi példakép.

Diana élete szinte nyitott könyv volt, hiszen folyamatosan követték minden lépését az újságírók, de halála után sem tűnt el a címlapokról. Minden rosszmájú pletyka ellenére igazi ikon volt ő egész életében, sőt, halála után is az maradt. Hiába derülnek ki azóta is időről időre mocskosnak kikiáltott részletek az életéről, ő megmaradt annak a jószívű és gyönyörű nőnek, akit sajnos fájdalmasan korán vesztett el a világ. Harry a napokban bevallotta, hogy csaknem két évtized után még mindig hiányzik neki az édesanyja, minden áldott nap. Diana 19 évvel ezelőtt, augusztus utolsó napján mindössze 36 évesen távozott az élők sorából, halálának körülményeit azóta is sokan vitatják.

/1508/Diana2015830153855
Drogfüggősége végzett a Red Hot Chili Peppers egyik alapítójávalhttp://www.life.hu/kult/20160830-drogfuggosegebe-halt-bele-a-red-hot-chili-peppers-egyik-alapitoja-hillel-slovak.htmlA Red Hot Chili Peppers alakulása után keményen belevetette magát a forgatagba: turnébuszban, vagy nőknél töltötték az éjszakákat és rengeteget drogoztak. Egyikükkel éppen a kokain végzett, nagyon fiatalon. Kult--Balaton, napfény, koncertek és szórakozás: Így néz ki a fiatalok játszótere!http://www.life.hu/kult/20160827-strandfesztival-balaton-napfeny-koncertek-es-szorakozas-igy-nez-ki-a-fiatalok-jatszotere.htmlNemcsak koncerteket, vízpartot, napsütést és társaságot kínál idén a Stanrdfesztivál az odalátogatónak. A bulik között rengeteg kreatív és ügyeségi játékban is bizonyíthattak a fiatalok. Idén nem jutottál le? Velünk azért beleshetsz! KultOrigoZombiriadó! Szavazz: melyik a legijesztőbb filmes élőhalott?http://www.life.hu/kult/20160825-szavazas-arrol-melyik-a-legijesztobb-zombi.htmlSzereted a horrort? Vagy inkább az izgalmas thrillerek bilincselnek le jobban? És hogy állsz a zombifilmekkel? Sok remekmű látott már napvilágot ebben a műfajban - manapság fordulatokkal teli forgatókönyvekkel, remek rendezésben és nem utolsósorban világhírű maszkmesterek által megmunkált élőhalottakkal kerülnek a mozivászonra. Kult--Nevess velünk! Vicces panorámaképeken kacag az internet http://www.life.hu/kult/20160825-panoramakepek-a-nagyvilagbol-igy-rontottak-el-sajat-fotojukat-majd-toltottek-fel.htmlCsúnya vége lett ezeknek a próbálkozásoknak. Egy dolog azonban mégis jól sült el: sikerült megszerezni, és feltölteni őket az internetre. KultOrigoKöszönj el méltóképp a nyártól – íme, a legjobb programok! http://www.life.hu/kult/20160825-kulturalis-programajanlo-augusztus-25-28-programok-mozi.htmlMozi, színház és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Nem kell bezárkóznod, hiszen a jó idő közeledtével egyre több szabadtéri program vár rád, főleg a belvárosban. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. KultOrigoEgy orosz lány a fellegekben: ilyen félelmetes fotósorozatot még nem láttál http://www.life.hu/kult/20160818-angela-nikolau-egy-lany-aki-az-eletevel-jatszik-dobbenetes-fotok.htmlAngela Nikolau talán a világ legveszélyesebb képeit készíti. Elmondása szerint azért, mert imádja felülről szemlélni a világot. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.