Ki hitte volna, hogy ilyesmivel foglalkoznak a kutatók, de most már egy kísérletsorozaton alapuló tanulmány is bizonyítja, hogy igenis léteznek olyan ruhadarabok, amelyektől sokkal vonzóbbnak találják a férfiak a nőket. 

1. Magas sarkú  

Nem lepődtünk meg, hogy az első a magas sarkú. Sokszor a nők önbizalmán is segít, szebb tartást, jobb kiállást ad, és most az is kiderült, hogy a férfiak sokkal gyakrabban közelítenek meg spontán módon olyan nőket, akiken magas sarkú cipő van.

Magas sarkúForrás: Dreamstime

 

Így válassz magas sarkút, hogy később ne bánd meg!
A magas sarkú lábbelik minden nő cipősszekrényének kötelező darabjai. Nem mindegy azonban, hogy milyen a tűsarkú topánkád – szívesen viseled, vagy csak a helyet foglalja a polcon, mert annyira kényelmetlen. Olvasd el a Life.hu cikkét!

2. A kis fekete  

Ha egy nő feketét hord, az a férfiakban bizalmat gerjeszt, intelligenciát sejtet, ráadásul nagyon szexisnek találják. 

A kis feketeForrás: Dreamstime

3. Vállvillantás  

Az idei tavaszi-nyári szezon nagy trendjét, úgy látszik, a férfiak is azonnal megkedvelték. Nem érdemes a melleket központba helyezni, ugyanis a vállakra és a csupasz női karra jobban gerjednek a férfiak.

VállvillantásForrás: Dreamstime

4. Valami piros  

Ebben sem mond újat a tanulmány, a piros a szerelem, a szenvedély, a tűz színe, naná, hogy felkelti a pasik figyelmét.

Valami pirosForrás: Dreamstime

5. Testhezálló ruha  

A formás női alakon a testhezálló, a görbületeket jól kiemelő ruhákat szeretik leginkább a férfiak. 

Testhezálló ruhaForrás: Dreamstime

6. A piros rúzs  

Egy korábbi kutatás szerint azok a pincérnők, akik piros rúzst viseltek, kétszer annyi borravalót kaptak egy nap, mint kolléganőik. Lehet ez is azért tetszik annyira a pasiknak, mert a piros rúzzsal nagyobb egy nő önbizalma?

A piros rúzsForrás: Dreamstime
A piros rúzs maga a tökély: így válaszd ki a megfelelő árnyalatot!
Ez az a sminktermék, amit évtizedek óta töretlenül imádnak és használnak a nők. Sokan félnek tőle, pedig nem kellene: ha megtalálod a hozzád passzoló árnyalatot, egyszerűen odáig leszel érte! Larion Oscar sminkmester most elárulja, kihez milyen tónusok passzolnak a legjobban.

7. Napszemüveg  

Habár ez a tanulmányból kimaradt, minden nő jól tudja, hogy egy napszemüveg a legjobb választás, amikor el kell takarni a kialvatlanságot, ráadásul misztikussá tesz. 

NapszemüvegForrás: Dreamstime