Anne Hathaway: “Nem szégyen meghízni a terhesség alatt”

Forrás: NORTHFOTO/AKM -
súly Anne Hathaway terhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anne Hathaway úgy döntött, kiélvezi várandósságának és anyaságának minden pillanatát, így nem törődik a felcsúszott plusz kilókkal. Ezért üzent a többi kismamának is, és arra bátorítja őket, hogy ne szégyelljék testük változását.

Anne Hathaway márciusban adott életet kisfiának, aki kitölti a mindennapjait. Természetesen közben ő is látja, milyen nagy nyomás helyeződik az újdonsült anyukákra, főként a kinézetükkel kapcsolatban. Ömlenek a terhesség után tökéletesen kinéző sztárokról készült fotók, ezért Anne úgy döntött, ő is állást foglal.

Forrás: NORTHFOTO/AKM

"Nem szégyen meghízni a terhesség alatt (vagy bármikor)"

- kezdte a színésznő posztját, mert úgy érzi, hogy túl sok mindennek kell ma már megfelelnie egy nőnek. "Nem szégyen, ha a vártnál tovább tart leadni a felesleget (ha egyáltalán akarod). Nem szégyen, ha végül összeomlasz, és otthon fogsz hozzá rövidnadrágod gyártani a tavalyi farmeredből, ami már túl szűk a combjaidra. A test változik, hol hízik, hol fogy, a lényeg, hogy szeresd, amid van! Ne hagy, hogy bárki lebeszéljen erről" - írta Anne az Instagram-oldalára.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.