Íme, Ryan Gosling eltitkolt unokatestvére – Ikertornyok Hollywoodban

Forrás: AFP -
Ryan Gosling híresség David Arquette rokonság Taylor Swift Ariana Grande család sztárok Hollywood Barbra Streisand Iggy Azalea Rebel Wilson Gwen Stefani Jennifer Lopez Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywoodban szinte mindenki rokona mindenkinek. Ott egy unokatestvér, itt egy elfelejtett nagybácsi vagy egy jólelkű keresztanya, a sztárok világa exkluzív és kissé belterjes. A következő sztárpárok viszont – bármilyen meglepő – hivatalosan nem állnak rokonságban egymással. Azért írtuk, hogy hivatalosan, mert a megdöbbentő hasonlóságokat látva nem lennénk meglepve, ha egyszer csak kiderülne róluk, hogy egymás eltitkolt unokatestvérei.

Taylor Swift és Rebel Wilson

Első ránézésre meglepőnek tűnhet a párosítás, de nézd csak meg egy kicsit jobban a képeket! Wilson gyakorlatilag Swift kissé túlsúlyos kiadása. Vagy fordítva: Swift úgy néz ki, mint egy lefogyott Rebel Wilson. A szőke haj, a bőrük tónusa, de még az orruk is hasonló. Simán lehet, hogy Swift igazából Wilson eltitkolt unokatestvére.

Forrás: AFP

Ryan Gosling és David Arquette

Ryan Goslingot általában Ryan Reynoldshoz szokták hasonlítani, a hasonló arcberendezésük, hajszínük, és persze nevük miatt. Ha Gosling és Reynolds úgy néznek ki, mintha testvérek lennének, akkor David Arquette Ryan Gosling unokatestvére lehetne. Ugyanaz a homlok, ugyanaz az áll, hasonló ajkak és hasonló orr. Egyébként is elég sok Arquette rohangál a világban, nem lennénk meglepve, ha kiderülne, hogy tényleg közük van egymáshoz.

Forrás: AFP

Jennifer Aniston és Barbra Streisand

Jennifer Aniston Amerika egyik kedvenc színésznője, és bár rengetegen rajonganak érte, és istenítik, azt azért el kell ismerni, hogy nem egy tökéletes szépség. Csak rá kell nézni Aniston és Streisand fotójára, és rögtön szembetűnő a hasonlóság. Mindkét színésznőnek igen karakteres orra van, de a vékony ajkuk is hasonló, sőt az arccsontuk és még a szemeik is ugyanolyanok. Csak hab a tortán, hogy még a frizurájuk, a szögegyenes, szőke haj is megegyezik.

Forrás: AFP

Iggy Azalea és Gwen Stefani

Iggy Azalea sokszor gyakorlatilag Gwen Stefani fiatalabb kiadása. Szőkített hajuk, barna szemük, de még a testfelépítésük is hasonló. Stefaniról köztudott, hogy imádja magas copfban hordani a haját, és nem veti meg a hangsúlyos szemfestékeket, ezeket a stílusjegyeket pedig úgy tűnik, fiatal hasonmása is eltanulta tőle.

Forrás: AFP

Ariana Grande és Jennifer Lopez

Karamellszínű haj, telt ajkak, igéző, sötét szemek. A két latin díva között nagyjából olyan kapcsolat van, mint Azalea és Stefani között, magyarán Ariana Grande úgy néz ki, mint Jennifer Lopez fiatalabb hasonmása. Valószínűleg még az ízlésük is hasonló, ugyanis a két énekesnőt gyakran látni hasonló stílusú ruhákban, és hajukat is gyakran hordják egyformán.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.