Combjaikkal harcolnak a nők a Twitteren

Twitter comb test láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb harc dúl a közösségi oldalakon a női testért, most éppen a combok vannak előtérben. Arra szólítanak fel, hogy ne szégyelljük, főként ebben a meleg időszakban!

Újabb csata alakult ki a közösségi oldalakon, ismét a természetes és átlagos női testért dúl, szemben a plakátokon és reklámokban megjelenő tökéletes nőkkel. Ezúttal egyetlen egy testrész került előtérbe, a combok.

Nem véletlenül, hiszen a nyári időszakban sokkal többször villannak ki a rövidnadrágból és a szoknyákból, ezért is indult kampány a combok mellett elsősorban Mijeaux Twitter-felhasználó jóvoltából a #ThighsForJeaux hashtag kíséretében.

Ennek hatására egyre többen posztolták ki saját tökéletlen lábukról készült fotót, így minden nő megnyugodhat: nem az a valóság, amit a sztárok és modellek képein látunk!

Az életével játszik a 310 kilós nő – Ő akar lenni a világ legkövérebb emberehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160906-az-eletevel-jatszik-a-450-kilos-no-akit-a-baratja-etet.htmlMonica Riley több mint 300 kiló, már a mozgás is nehezére esik, de ez sem állíthatja meg abban, hogy ő legyen a világ legszélesebb csípőjének tulajdonosa. Továbbra is eszik, és az sem érdekli, hogy ezzel veszélybe sodorja az egészségét. Mindebben pedig barátja is támogatja... Ez Zsír!--Bódi Sylvinél a feje tetejére állt a világhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160906-bodi-sylvi-rudtancosnak-allt-tudasaval-pedig-mindenkit-lenyugozott.htmlImádjuk, amikor Bódi Syvi dimbes-dombos lankáiban gyönyörködhetünk, és ez most sincs másképp. A szépség ugyanis játszi könnyedséggel trükközött a rúdon, erről pedig egy fotó is készült. Az biztos, hogy irigykedve csodáljuk a modell hajlékonyságát. Hogy csinálod, Sylvi? Ez Zsír!Bangó Margit unokája, Tina mesés alakot villantott: csodás fotó! http://www.life.hu/ez-zsir/20160906-tina-alakja-egyszeruen-meses-emilio-nagyon-buszke-a-felesegere.htmlAz édesanya elmondása szerint pár évvel ezelőtt még jól érezte magát, ha tükörbe nézett, azonban ma már jobban elrejti a testét. Ez Zsír!--Elképesztő! Alec Baldwin felesége hatalmas pocakkal is edzhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160905-alec-baldwin-felesegenek-hilarianak-jol-all-a-terhesseg.htmlAlex Baldwin felesége, egyben a harmadik gyermekével várandós Hilaria Baldwin nagy pocakkal is szexi, és most Instagram-oldalán mutatta meg, hogy mi a titka... Ez Zsír!--Pucéran jógázik egy fiatal nő, már több millióan rajonganak érte http://www.life.hu/ez-zsir/20160905-heidi-williams-a-puceran-jogazo-no-fotoi-lattan-neked-is-leesik-az-allad-foto.htmlA fiatal lány a legmenőbb jógázó felhasználónak számít az Instagramon. Fotói láttán nemcsak a követői, de több szakmabeli is ledöbbent. Ez Zsír!OrigoSzinetár Dóra egyre vékonyabb – A színésznő rengeteget fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160905-szinetar-dora-egyre-vekonyabb-ra-sem-ismerunk.htmlEgyáltalán nem meglepő, hogy Szinetár Dóra a legutóbbi fotóján is tündököl, az viszont már annál inkább, hogy a színésznő rengeteget fogyott. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.