Sztárban sztár Nagy Adri videó műsor énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jól látnak szemeink? A dögös énekesnő bizony egy nem mindennapi külsővel lepte meg a rajongóit, mely nem maradt szó nélkül. 

Idén ősszel Nagy Adri is színpadra lép a Sztárban sztár legújabb részeiben. A fiatal énekesnő már alig várja a forgatásokat, így büszkén posztolt arról, hogyan kenték fel rá az első maszkot. "Kb 30 perc alatt megvoltunk. Nem pánikoltam, mert nagyon profi, jófej stábbal dolgoztunk, úgyhogy parázni nem volt időm. A hajamat pedig előtte bevonták egy gumi réteggel és fólival. Minden olyan maradt, mint volt" - írta a videó mellé a sztár.

5 kérdés a szépségről: Nagy Adri

Nagy Adrira a Megasztárban figyelt fel az ország igazán, a gyönyörű énekesnő azóta is ezerrel pörög. Nemrég új kihívás elé került: ő vette át Szabó Zsófi szerepét a Jóban Rosszban című sorozatban. A Life.hu-n ezúttal Adri mesél szépségtitkairól.
Íme, 10 ennivaló sapka, amiért megőrülnek az internetezők!http://www.life.hu/trend/20160907-az-internet-legujabb-sztarja-tokos-vagy-tokkelutott.htmlHamburger, banán, brokkoli, pizza, muffin...- A menü végtelen, ugyanakkor ez esetben mindegyik specialitásnak számít, mivel egy férfi gondolt egyet, és a finomságokról mintázva készített óriás fejfedőket. TrendOrigoMelltartó nélkül sétáltatta meg hatalmas kebleit a Kardashian lányhttp://www.life.hu/trend/20160906-melltarto-nelkul-setaltatta-meg-hatalmas-kebleit-a-kardashian-lany-kourtney-kardashian.htmlKourtney Kardashian sem az a nő, aki a nyaralás alatt is képes kényelmetlen ruhákba bújni. Trend--Sylvester Stallone 18 éves lányán ámul a világ: Nagyon dögös!http://www.life.hu/trend/20160905-sylvester-stallone-lanya-a-18-eves-modell-csodaszep-ime-egy-friss-foto.htmlSistine Stallone egy falatnyi ruhában nyűgözte le a velencei filmfesztiválra érkezőket. Ez aztán a szett! Trend--Mellbimbót és alsóneműt villantott Kim Kardashian: Egyszerre!http://www.life.hu/trend/20160905-kim-kardashian-egy-atlatszo-fuzoben-flangalt.htmlA celeb újabb és újabb szettekkel sokkolja a rajongóit, de a szó legrosszabb értelmében. A sztár ugyanis mostanság rászokott az alakformáló fehérneműkre, és úgy tűnik, hogy sajnos ez egy ideig így is marad. Trend--Bomba alak és formás keblek: így fest Ada egy merész szettben http://www.life.hu/trend/20160831-pinter-adrienn-dogos-szettel-rukkolt-elo-a-sztar-melleket-villantott-a-musorvezeto.htmlA kétgyermekes édesanya nem szégyenlős, ha merész képek készítéséről van szó. A sztár rég viselt ilyen dögös összeállítást. TrendOrigoA top 3 legbotrányosabb ruha az MTV VMA történetébenhttp://www.life.hu/trend/20160830-a-top-3-legbotranyosabb-ruha-a-mtv-vma-torteneteben-lady-gaga-lil-kim-miley-cyrus.htmlA vasárnap esti MTV VMA idén is hozott néhány meghökkentő szettet, habár a top 3 ikonikus ruhának idén a közelébe se értek a sztárok. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.