A színész egy interjúban beszélt a felesége terhességéről. Bár a szívtipró már alig várja a második babát, hiányolja párját egy-egy nagyobb rendezvényről. 

Ryan Reynolds és Blake Lively kislánya, James lassan két éves lesz. A büszke apuka egy interjúban mesélt őszintén az elmúlt hónapok nehézségeiről, de sokan beszóltak neki a nyilatkozatáért, ami finoman szólva kissé sértőnek hangzott - írja az Eonline.  

Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

A színész elmondása alapján ő egy igazi vancouveri srác, aki rajong a természetért és szabadidejében gyakran járja az erődket. Ám most nem tud kivel menni, ezért sokszor le kell mondania a túrákat. Ryan szerint felesége most "nagyon terhes", szóval az idei nyár kissé ingerszegényre sikerült. Az augusztus a legrosszabb hónap, amikor egy nő terhes lehet. A feleségem sajnos most nagyon terhes, így nem tudunk közös programokat csinálni" - nyilatkozta a sztár. Az apuka nyilatkozata után rögtön szétszedték a kommentelők, bár nem hisszük, hogy a színész rosszat akarat volna, inkább csak kissé érdekesen fejezte ki magát.