Chris Hemsworth

Rögtön belevágunk a közepébe, ugyanis Chris Hemsworth egy valódi istent alakít, így nem is akármekkorára kellett gyúrnia magát. Thorként abszolút belopta magát a szívünkbe.

Forrás: AFP

Paul Rudd 

A Jóbarátokból ismertük meg, ahol nem testalkatával tűnt ki. Nem is tudtuk igazán elképzelni egy szuperhős szerepében, de a Hangya mégiscsak jól állt neki.  

Forrás: AFP, Youtube

Chris Pratt

Aki csak A Galaxis őrzőiből ismeri, talán el sem hiszi, hogy Chris Pratt nagyjából 2010-ig egy duci fiú volt. Bizony, nagyot változott.  

Forrás: AFP

Hugh Jackman

A Farkast mutáns ereje megóvja az öregedéstől, de az izmosodástól biztosan nem. Az első Farkas 2000-ben jött ki, azóta egyre csak nőnek Hugh Jackman izmai. 

Forrás: AFP

Robert Downey Jr.

A Vasember óta egyre nagyobbak Robert Downey Jr. izmai. A folyamat pedig megállíthatatlan: a legutóbbi Bosszúállókban már hatalmasra duzzadt a színész felsőteste.

Forrás: AFP

Chris Evans

Amerika Kapitánya korábban is sportos testalkatú volt, már a Fantasztikus Négyesben is dögös felsőtestet villantott, de a Kapitány-filmekben és a Bosszúállókban ennél is nagyobb mellizmokkal és kockásabb hassal mutatkozott a mozivásznon.

Forrás: AFP

Henry Cavill

Gyerekként duci volt, de 18 éves korára lefogyott. Majd rendszeresen sportolni kezdett, de végül Supermanért gyúrta ki magát.  

Forrás: AFP

Christian Bale

A gépész című film kedvéért 30 kilót fogyott normál súlyából: úgy festett, mint egy csontváz. Majd ennél is többet, 45 kilót szedett fel izomban, hogy Batmanként fantasztikusan nézzen ki.

Forrás: AFP
Sztárok, akik egy szerep kedvéért fogytak csontvázzá
Az igazán elhivatott színészek sok mindenre képesek egy szerep kedvéért. Ebbe beletartozik az is, hogy 30 kilót fogynak, vagy éppen híznak, ha ezt kívánja meg a karakter. Az eredmény ugyan látványos, de súlyos lelki és testi problémákat okoz. Előtte-utána fotókért kattints ide!