Hiába híresek, hiába keresnek naponta akár milliókat is, a tragédiák őket sem kerülik el. Az alábbi hírességeket az egyik legfájdalmasabb veszteség érte: elvesztették gyermeküket. Bár vannak esetek, amelyek több évtizeddel ezelőtt történtek, a gyászoló család fájdalma valószínűleg sosem fog teljesen elmúlni.

Usher

Usher mostohafia, a 11 éves Kyle, akit exfelesége Tameka Fosterrel nevelt, 2012 júliusában hunyt el. A kisfiú az atlantai Lanier-tónál vízibobozott, amikor egy jet ski eltalálta a fejét. Kyle-t eszméletlen állapotban mentették ki a vízből, azonnal kórházba szállították, de már nem reagált semmire. Nem sokkal ezután az orvosok agyhalottnak nyilvánították. Édesanyja, Tameka reménykedett, hogy gyermeke mégis visszatér az életbe, mivel azonban az orvosok szerint erre semmi esélye nem volt a gyereknek, az édesanya végül úgy döntött, lekapcsoltatja a gépről. A pár pedig nem sokkal Kyle halála után be is adta a válókeresetet, és megkezdték a gyermekelhelyezési harcot két közös gyerekükért.

Usher nevelt fia, Kyle egy vízibaleset áldozata lett, egy jet ski okozta a halálát (középen lent)Forrás: Northfoto

Keanu Reeves

1999-ben Keanu Reeves és barátnője, Jennifer Syme kislánya, Ava halva született. A tragédia lesújtotta a párt, Keanu fájdalmát pedig csak tetézte, hogy mindössze 18 hónappal később szerelme, Jennifer is elhunyt egy autóbalesetben. 

Keanu Reeves és Jennifer SymeForrás: Northfoto

O. J. Simpson

Még mielőtt O. J. Simspon neve összefonódott volna az Egyesült Államok egyik leghíresebb-hírhedtebb gyilkossági ügyével, egy másik családi tragédia már beárnyékolta a profi amerikaifutball-játékos életét. O. J. kétszer volt házas, első feleségétől 3 gyermeke született, ám egyik kislányuk, az egyéves Aaren 1979-ben életét vesztette. Egy hónappal a második születésnapja előtt belefulladt a család medencéjébe. 

Forrás: AFP

Prince

Prince 1996-ban házasodott össze első feleségével, Mayte Garciával. Két hónappal a házasságkötés után a 22 éves feleség már állapotos is volt, és kilenc hónappal később meg is született kisfiuk, Boy Gregory. Az újszülött baba azonban Pfeiffer-szindrómával született, és mindössze egy hét után meg is halt. Gyermekük halála lesújtóan hatott mindkettőjükre, és bár a nő még egyszer teherbe esett, Mayte néhány hónaposan elvetélt. Három év után véget is vetettek kapcsolatuknak, és 2000-ben elváltak. 

Forrás: Northfoto

Mike Tyson

Az egykori nehézsúlyú világbajnok bokszoló 2009-ben veszítette el négyéves kislányát. Exodusra a családi ház edzőtermében talált rá hétéves bátyja egy nyaka köré tekeredett zsinórral, és azonnal értesítették a mentőket. A kiérkező mentők a klinikai halál állapotából próbálták visszahozni a gyereket, de az nem reagált, így kórházba szállították, ahol továbbra is válságos volt az állapota. A kislányt közel egy napig tartották életben gépekkel, míg végül másnap délelőtt halottnak nyilvánították. 

Forrás: Northfoto