Hosszú ideje csatározik már Pártos Csilla és exanyósa, Pécsi Ildikó. Rengeteg per és vita van a hátuk mögött, de előttük még legalább annyi. Pécsi Ildikó közben megtagadta unokáját, ami Pártos Csilla ügyvédje szerint nagyon meglepő kijelentés volt...

Nem sikerül pontot tenniük az ügy végére, pedig sokáig azt hangoztatták, nagyon hamar le szeretnék zárni a csatát. Addig sikerült eljutniuk, hogy Pártos Csilla és férje válását kimondták, de közben több szálon zajlik a történetük.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

A lakáskiürítési perben Pécsi Ildikó nyert, de csak első fokon: eszerint Pártos Csillának ki kell költöznie a családi házból, amiben eddig lakott gyeremkével. Csilla azonban nem hagyja magát, ő büntetőfeljelentést fontolgat volt férje ellen, valamint rokontartást akar kérni egykori anyósától, aki megtagadta unokáját. Pártos Csilla ügyvédje szerint ez igen meglepő volt a színésznőtől. "Meglepő, hogy miután éveken a művésznő amiatt kesergett, hogy nem látogatja őt az unokája, és nem is érti, mi lehet ennek az oka, egyszer csak előáll határozott döntésével: kitagadja a fiút" - mondta a Story Magazinnak a védő. Hozzátette, nem sokkal azután történt, hogy Pécsi Ildikó megnyerte a lakáskiürítési pert, így nekik nem volt más választásuk, mint rokontartást kérni. "Nem volt más választásunk ezután, mint rokontartást kérni Pécsi Ildikótól, elvégre ügyfelem képtelen egyedül eltartani a fiát, a bíróság által megítélt tartásdíjat ugyanis nem fizeti neki a volt férje. Ha a színésznőnek az volt a célja a hangzatos bejelentéssel, hogy kikerülje a rokontartást, rossz hírem van a számára: jóllehet a rokontartás érdemtelenségre hivatkozva megtagadható, ám kiskorú esetében erre nincs lehetőség" - mondta az ügyvéd, aki elárulta, azért a nagymamától kérnek rokontartást, mert a fia állítja, neki nincs jövedelme, őt is az édesanyja tartja el. Pártos Csilla azt is megelégelte, hogy folyton a fiát veszik elő, ezért kijelentette, anyatigrisként küzd, ha ez még egyszer előfordul. "Csilla tudatja a rokonokkal és az újságírókkal, hogy semmi sem fogja visszatartani a perindítástól, ha a fiával kapcsolatban valótlanságokat híresztelnek. Bármi áron meg fogja védeni a gyerekét" - mondta a védő.