Berki Krisztián újabb gyermeket szeretne: útban a trónörökös?

Forrás: Instagram/aberki -
Hódi Pamela kisbaba videó Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet sztárja imádja a kislányát, ám örülne, ha legalább még két gyermekkel bővülne a családjuk. 

Berki Krisztián elárulta, úgy érzi, szeretne még gyermekeket. Az édesapa nem aprózza el a gyermekvállalást, hiszen rögtön ikrekre vágyik párjától. A műsorvezető szerint erre azért lenne szükség, mert Berki gyermekből nem elég egy a világon. Pamela persze nem bólintott rá rögtön a dologra, inkább várna még az újabb babákkal.

Nem láthatja gyerekeit Brad Pitt - Angelina bekeményítetthttp://www.life.hu/csalad/20160925-brad-pitt-es-angelina-jolie-valik-a-szinesz-nem-lathatja-a-gyerekeit.htmlA MailOnline információi szerint Angelina Jolie elzárta a gyerekeket Brad Pitt elől, és azt sem hagyja, hogy férje az otthonukban felkeresse őket. Úgy tűnik, az egykori álompár csúnya válás elé néz. CsaládOrigoFordulat! Brad Pitt gyerekbántalmazásáról videofelvétel is készült?http://www.life.hu/csalad/20160923-brad-pitt-gyermekbantalmazasi-ugyeben-az-fbi-nyomoz-video-keszulhetett-az-esetrol.htmlBrad Pitt ellen gyermekbántalmazási ügyben nyomoznak: a sztár állítólag fizikailag és verbálisan is bántalmazta a csemetéit. Mivel az eset egy magánrepülőgépen történt a levegőben, vagyis szövetségi területen, így az ügyet az FBI vizsgálja. Állítólag felvétel is készült Brad Pitt kirohanásáról. Család--Brad Pitt verte a gyermekeit? Durva vádak a sztár ellenhttp://www.life.hu/csalad/20160922-brad-pitt-valas-angelina-jolie-a-szinesz-a-hirek-szerint-bantalmazta-a-gyerekeit.htmlTöbb, a párhoz közeli forrás szerint a sztár nem egyszer megütötte a gyerekeket, főleg alkoholos befolyásoltság alatt. Család--Som-Balogh Edina: "A baba úgy döntött, nem akar a világra jönni"http://www.life.hu/csalad/20160922-som-balogh-edina-elvetelt-szerinte-a-baba-dontott-ugy-hogy-nem-akar-megszuletni.htmlMindig is az volt a vágya Som-Balogh Edinának, hogy nagy családja legyen. Tavaly teherbe is esett a híresség, ám a magzat nem maradt meg. Edina még most sem tette túl magát ezen a tragédián, pedig ismét várandós. Család--Véget ért az álomházasság: Angelina Jolie és Brad Pitt válikhttp://www.life.hu/csalad/20160920-angelina-jolie-es-brad-pitt-valik.htmlTöbbször felröppent a hír, hogy a színészpár házasságával gondok vannak, most azonban úgy tűnik, valóban nagy a baj: válnak. Szeretnénk hinni, hogy most is csak szenzációhajhász pletykáról van szó, de attól tartunk, ezúttal igaz: Pitt és Jolie különmennek. CsaládOrigo"A gyerek összetörte a vaginámat!"http://www.life.hu/csalad/20160919-a-gyerek-osszetorte-a-vaginamat-pukiszolamokkal-szembesult-a-bloggermamai-a-korhazban.htmlKendőzetlenül vallott bolgján az újdonsult anyuka gyermeke születése utáni kínos pillanatokról. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.