Ha még mindig azon izgulnál, hogy a nyár végével le kell mondanod a színekről és az izgalomról, akkor megnyugtatunk. Erről szó sincs. Az ajkak is igazi színmámorban égnek majd. Íme, Larion Oscar tanácsai!

Intenzív pigmentek, tiszta színek várnak a rúzsok szerelmeseire: kifürkészhetetlenül titokzatos, szenvedélytől túlfűtött, merész árnyalatokban gazdag őszünk lesz. 

Forrás: Dreamstime

Íme, az idei szezon legizgalmasabb rúzstrendjei: 

  • A természetes árnyalatok kedvelőinek pazar a felhozatal. A nude, a fahéj, a friss barna, a marsala, a pirítósbarna, a fügebarna, a mély barnák, a füstös mandula, a dark chocolate árnyalatok között válogathatnak.
  • A szenvedélyt kedvelőkre a klasszikus piros mellett, a fireworks érzéki tűzpiros, a padlizsán, a bordó, az ambrózia, a hellebore, a magenta, a fuchsia, a hideg pink, az égőlila, a burnt violet, a bíbor, a burgundi és a mályvás árnyalatok várnak.
  • Az izgalmat kedvelőknek: igazi fashionista csemege a szilvakék, a dark blue, a blue beat, a cordovan, a fekete, valamint a vámpír bordós lila. 

Tűnj ki a tömegből, próbáld ki a szezon legizgalmasabb rúzsait! 

1. Essence 849 forint 2. MAC 21 dollár 3. MAC 20 dollár 4. Avon 1149 forint 5. The Body Shop 2872 forint 6. Catrice 7. Bobbi Brown 28 dollár