Bármiről legyen szó, ha Muri Enikő tanácstalan, akkor az édesapjához fordul. Különleges kapcsolat van köztük, hiába volt egyke az énekesnő, testvér nélkül is teljes volt az élete!

Álmodni sem lehetett volna jobb apát Muri Enikő számára! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a mai napig nagyon szoros kötelék fűzi őket össze annak ellenére, hogy több száz kilométer távolságban vannak. Ha segítség kell, az énekesnő apja mindig készen áll! Enikő nem is hozna meg egyetlen döntést sem nélküle.

Fotó: Hajdú D. András [origo]

"Nemcsak a szakmai kérdésekben adok apa szavára, hanem a magánélettel kapcsolatban is. Bárimkor kudarc ért, mindig tudta mit mondjon, hogy képes legyek felállni akár a padlóról is. Végtelenül bölcs és reálisan gondolkodó ember" - árult el Enikő a hot! Magazinnak. Hozzátette, az apja nem nevelte királylánynak, de mindent megkapott, amire szüksége volt! 12 évesen például vezetési leckéket. Az énekesnő édesapja nem véletlenül büszke a lányára, örül, hogy sikeresen helyt áll a szakmájában, és nem adta fel. "Amikor az első próbálkozása során nem jutott be az X-Faktorba, én biztattam arra, hogy ne adja fel az álmait. Boldog vagyok, hogy hallgatott rám" - árulta el a büszke apa.

Egy hét alatt ment tönkre Muri Enikő kapcsolata?
Muri Enikő mindössze néhány nappal egy a párkapcsolatáról tett nyilatkozata után jelentette be a hírt, miszerint szakítottak vőlegényével. Mi romlott el ilyen gyorsan? Olvasd el erről a Life.hu cikkét!