Muri Enikőnek édesapja mutatja az irányt: ”Nem hozok döntést nélküle”

Fotó: Hajdú D. András [origo] -
Muri Enikő apa döntés kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármiről legyen szó, ha Muri Enikő tanácstalan, akkor az édesapjához fordul. Különleges kapcsolat van köztük, hiába volt egyke az énekesnő, testvér nélkül is teljes volt az élete!

Álmodni sem lehetett volna jobb apát Muri Enikő számára! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a mai napig nagyon szoros kötelék fűzi őket össze annak ellenére, hogy több száz kilométer távolságban vannak. Ha segítség kell, az énekesnő apja mindig készen áll! Enikő nem is hozna meg egyetlen döntést sem nélküle.

Fotó: Hajdú D. András [origo]

"Nemcsak a szakmai kérdésekben adok apa szavára, hanem a magánélettel kapcsolatban is. Bárimkor kudarc ért,

mindig tudta mit mondjon, hogy képes legyek felállni akár a padlóról is.

Végtelenül bölcs és reálisan gondolkodó ember" - árult el Enikő a hot! Magazinnak. Hozzátette, az apja nem nevelte királylánynak, de mindent megkapott, amire szüksége volt! 12 évesen például vezetési leckéket. Az énekesnő édesapja nem véletlenül büszke a lányára, örül, hogy sikeresen helyt áll a szakmájában, és nem adta fel. "Amikor az első próbálkozása során nem jutott be az X-Faktorba, én biztattam arra, hogy ne adja fel az álmait. Boldog vagyok, hogy hallgatott rám" - árulta el a büszke apa.

Egy hét alatt ment tönkre Muri Enikő kapcsolata?

Muri Enikő mindössze néhány nappal egy a párkapcsolatáról tett nyilatkozata után jelentette be a hírt, miszerint szakítottak vőlegényével. Mi romlott el ilyen gyorsan? Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
„Amíg nincs mise...” – Kislányok, akiknek szüzességét saját apjuk védelmezihttp://www.life.hu/csalad/20161005-tisztasagi-bal-tisztasaggyuru-a-szuzesseg-megorzese-erdekeben-amerikaban.htmlHabos-babos hófehér ruhás lányok, akiket sötét öltönybe öltözött fess férfiak szorítanak magukhoz – ebből a leírásból azt gondolná az ember, hogy David Magnusson svéd fotós valamilyen romantikus, tömeges esküvői ceremóniát kapott lencsevégre, pedig a valóság ettől egy picit messze áll. Az alábbi képeken a tizenéves kislányok apjukkal álltak az oltár elé, ahol ünnepélyesen szüzességi fogadalmat tettek nekik. Család--Így próbálja rendbe hozni a házasságát Görög Zita http://www.life.hu/csalad/20161006-gorog-zita-megprobalja-rendbe-hozni-hazassagat-vetelese-utan-olaszorszagban-toszkanaban.htmlFájdalmas vallomást tett a napokban Görgör Zita: elvesztették babájukat férjével. A tragédia a házasságukra is hatással volt, de próbálják visszahozni azt, ami elveszett. Néhány napja egy kis romantikus kirándulással gyógyítják a sebeket. CsaládOrigoBerki Krisztián: "Én készítem fel Natasát az életre" http://www.life.hu/csalad/20161006-berki-krisztian-szegenysegrol-es-csaladrol-vallott-igy-nevel-a-musorvezeto.htmlAz ország egyik legmegosztóbb személyisége újabb őszinte nyilatkozattal rukkolt elő. A műsorvezető szerint se ő, se párja nem tudja, milyen az igazi családmodell. CsaládOrigoHarper Beckham élete egy valóságos tündérmesehttp://www.life.hu/csalad/20161006-harper-beckham-elete-egy-tundermese-victoria-es-david-beckham-a-szulei-mindent-megadnak-neki.htmlHarper Beckham irigylésre méltó életet él. Nemcsak azért, mert bármit megkaphat, amit kiejt a száján, hanem azért is, mert olyan odaadó szülei vannak, mint David és Victoria. A kislány élete tényleg egy tündérmeséhez hasonlít, sítlusérzékét pedig örökölte az édesanyjától. Család--Nádai Anikó: "Egyelőre nem lesz több gyerekünk" http://www.life.hu/csalad/20161006-nadai-aniko-a-csinos-edesanya-egyelore-nem-szeretne-tobb-gyermeket-musorvezetes.htmlA csinos édesanyának műsorvezetőként és háziasszonyként is helyt kell állnia nap mint nap. A jelek szerint Anikó jól bírja a dolgot, de egyelőre nem akar még egy kis lurkót a családba. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoSzulák Andrea az örökbefogadást fontolgatja?http://www.life.hu/csalad/20161006-szulak-andreat-foglalkoztatja-az-orokbefogadas-gondolata-mar-rozinaval-is-beszelt-rola.htmlSzulák Andrea immár egyedülálló anyaként éli életét. Mint mondja, kislányával, Rozinával legendás kapcsolatot ápolnak és igyekszik minden fontos dolgot megtanítani vele, leginkább azt, mik a valódi értékek a világban. A fontos döntésekből sem hagyja ki soha, éppen ezért beszélgetett már vele arról is, mi lenne, ha segítenének egy család nélküli kisgyereken... CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.