Sármos sztárapukák és gyönyörű lányaik

lány család sztárok szexi apák édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az alma nem esik messze a fájától – így van ez a sztárcsemeték esetében is. Az alábbiakban összegyűjtöttünk tíz olyan gyönyörű leányzót, akik le sem tagadhatnák híres és jóképű édesapjukat.

Kőkemény macsók a filmvásznon, vagy éppen őrült rocklegendák a színpadon – de ha kialszik a fény, mindannyian féltő, óvó apukákká változnak, akik mindent megtennének imádott pici lányukért. Az egykor pici lányok mára gyönyörű nővé értek, akik büszkén pózolnak híres édesapjuk oldalán.

/1610/S_rmo2016101018481
Abortusz, amikor a lelked egy részét is elvesztedhttp://www.life.hu/csalad/20161010-abortusz-amikor-a-lelked-egy-reszet-is-elveszted-olvasonk-tortenete.htmlA lengyelországi abortusztörvény kapcsán repkednek a női jogok, vallási nézetek, erőszakból eredő terhességek, vagy épp a beteg magzatok "védelme"... Ám arról senki sem beszél, hogy mi is történik, amikor egy nő az abortusz mellett dönt, miközben arra - a társadalom szemében legalábbis - semmi nyomós oka sincs. Le lehet-e tenni ezt a keresztet, vagy egész életében, láthatatlanul a vállán cipeli majd? Család--Idilli családi videót posztolt Istenes Bence: hát nem édesek? http://www.life.hu/csalad/20161010-istenes-bence-es-csobot-adel-a-ket-sztar-remek-szulonek-bizonyul-video.htmlA két fiatal a jelek szerint borzasztóan élvezi a szülői teendőket. Bence nagyon meghitt videót posztolt az Instagramra. CsaládOrigoIgazi kis zsarnok Uma Thurman kislányahttp://www.life.hu/csalad/20161010-igazi-kis-zsarnok-uma-thurman-legkisebb-lanya.htmlHárom gyerekkel egyedülálló anyaként nincs könnyű dolga Uma Thurmannak, de a legkisebb gyereke mindegyiken túltesz, saját bevallása szerint is igazi zsarnok. Család--Sarka Kata idilli képet posztolt: Nézd kivel szelfizik!http://www.life.hu/csalad/20161010-sarka-kata-idilli-kepet-posztolt-gyermekeivel-egyutt-mosolyogva-szelfizik-davidkava-es-noncsival.htmlMindenki tudja, hogy Hajdú Péter és Sarka Kata házassága válságban van, de ha csak a közösségi oldalakra feltöltött fotóikat nézzük, ott továbbra is teljes az idill. Kata mosolyogva pózol a gyerekekkel. Család--Celine Dion: "Soha más férfit nem csókoltam meg"http://www.life.hu/csalad/20161010-elhunyt-ferjerol-meselt-celine-dion.htmlCeline Dion férje, René Angélil 10 hónapja hunyt el. Most a díva egy különleges dolgot mesélt kapcsolatukról. Család--Fésűs Nelly nosztalgiázott: Megmutatta újszülött babáját - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20161010-fesus-nelly-megmutatta-ujszulott-kisbabajat-a-kepmegoszto-oldalan.htmlIntim és nagyon édes családi képet mutatott képmegosztó oldalán Fésűs Nelly. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.