"Valamit el kell mondanom neked" - így kezdte az ohiói apa, mikor be kellett vallania a gyermekének, hogy az édesanyja meghalt drogtúladagolásban. A szívszorító videót azért tette közzé, hogy a függőségben szenvedő szülők lássák, mit okoznak.

A függőségben szenvedő szülők minden nap kockáztatják az életüket. Sosem tudhatják, mikor jön el az a végzetes pillanat, amivel gyermekeiknek határtalan szenvedést okoznak. Egy ohiói apa úgy döntött, közzéteszi azt a videót, amin bevallja gyermekének, hogy édesanyja meghalt.

Forrás: Facebook/Brenden Bickerstaff-Clark

"Valamit el kell mondanom neked, anya meghalt tegnap este" - kezdi az apa, Brenden Bickerstaff-Clark. A kisfiú először nem fogja fel a hallottakat, mikor megkérdezi, hogy pontosan mi történt, Brenden kénytelen bevallani, hogy drogtúladagolás végzett az édesanyjával. A kisfiú erre zokogásban tör ki, a mellette ülő családi barát karjaiba borul. A férfi Facebook-oldalán tette közzé a videót, amit már több százezer ember nézett meg. "Ezt minden függőséggel rendelkező szülőnek. Ma el kellett mondanom a 8 éves fiamnak, hogy az anyja meghalt kábítószer-túladagolásban. Ez volt a legnehezebb dolog, amit valaha meg kellett tennem. A fiamnak nincs többé anyja a heroin miatt. Kérj segítséget, hogy a gyerekednek ne kelljen szenvednie" - írta a videóhoz.