Turbózd fel a hajad őszre! Ezek a legjobb hajpakolások

hajpakolás haj szépség2016 szépségápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ősszel, amikor megérkezik a hideg idő, nemcsak a bőrünk, hanem a hajunk is extrém ápolást igényel. Ha fényes, selymes, egészséges hajra vágysz, fogadd meg tippjeinket, és készíts házi hajpakolást!

Töredezett hajvégek ellen

Ha fakó és száraz a hajad, ha töredezettek a hajvégek, a tojás megoldja. A sárgájában lévő lecitin visszaadja a haj nedvességtartalmát, amitől puha tapintású és csillogó lesz. Verj fel 2 tojássárgáját, és tegyél hozzá 2 evőkanál olíva- vagy ricinusolajat, és 1 deci magasabb zsírtartalmú tejet. Masszírozd a hajba a tövétől egészen a hajvégekig. A pakolást 10-15 percre rajta is hagyhatod. Érdemes befóliázni (vagy zacskót tenni rá), majd törülközőbe is bebugyolálni. A pakolás után citromos vízzel lehet átöblíteni a hajadat, mert elveszi az esetleges szagot. Végül mosd meg samponnal, és élvezkedj a látványban.

Forrás: Thinkstock

Hajerősítő pakolás

Egy érett banánt nyomkodj össze, majd keverd össze 2-4 evőkanál mézzel, attól függően, hogy milyen hosszú a hajad. A méz igazi csodaszer. A bőrproblémáknak is nagyon jót tesz, de a hajat is feltölti vitaminnal, így életerős és fényes lesz. A banánt szintén használják arcpakolásokban is, hiszen nagyszerűen hidratál. A hajnak is kiváló feltöltődést ad, kész vitaminbomba.

Ha fénylő hajat szeretnél

Forrázz le egy csokor rozmaringot, és készíts belőle teát! Ha kihűlt, öblítsd le vele a hajadat. Nemcsak hogy helyre teszi a roncsolódott hajkoronát, de még csillogást is ad a fáradt és fakó tincseknek. Az almaecet is hasonlóan működik: a hajat fényessé és lággyá varázsolja. Hajmosás után öblítsd le a hajadat almaecettel, jól dörzsöld át közben a tincseket. Ne félj, az ecet erős illatát nem fogja átvenni a hajad.

Forrás: Thinkstock

Szépségtrükkök a konyhából: 10 élelmiszer, amit megéri magadra kenni

Tudtad, hogy a konyhádban egy egész szépségszalon rejtőzik? Bátran bízd rá magad ezekre a természetes alapanyagokra, hiszen a leghíresebb márkák kozmetikumai is legtöbbször ezeket tartalmazzák. Mutatjuk is a 10 leghatékonyabbat!
Melyik hollywoodi sztárnak van a legdögösebb lába? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20161018-melyiki-sztarnak-van-a-legdogosebb-laba-szavazz.htmlHollywoodban mindenki a hosszú fiatalságra, a fittségre, a szépségre törekszik. Nem véletlen, hogy a sportos, nőies sztárok elképesztően formás lábaikat olyan sokszor megvillantják a vörös szőnyegen! Neked ki a kedvenced? TrendOrigoEzeket muszáj beszerezned! Őszi cipők 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20161017-oszi-cipok-10-ezer-forint-alatt.htmlMég a korábbi években beszerzett cipőidet nyúzod, de már alig várod, hogy vásárolj egy-két új darabot is? Megmutatjuk az idei szezon legtrendibb fazonjait, ráadásul mindegyiket megveheted 10 ezer forint alatt! Trend--Elég bátor vagy hozzá? A csillogós bimbótapasz a legújabb trendhttp://www.life.hu/trend/20161014-csillogo-mellbimbotapasz-a-legujabb-trend-a-kifuton-es-az-utcakon-is.htmlMeglehetősen merész, de sokkolónak is mondható új trend van kialakulóban. Még az is lehet, hogy hamarosan mindenki bimbótapaszban fog járkálni az utcákon. TrendOrigoÉld át a modern Barbie-életérzést! Sminktrükk 4 lépésbenhttp://www.life.hu/trend/20161014-eld-at-a-modern-barbie-eleterzest-larion-oscar-sminktrukkje.htmlÁrtatlanul szexi és a végletekig titokzatos – ez a modern Barbie-életérzés. Jeremy Scott divattervező az 50-es évek stílusvilágát eleveníti meg, idomulva a mai igényekhez és a modern ízléshez. Inspirációját a 150 éves Barbie adta, így látott napvilágot a Papírbabák – Moschino kollekció, amihez fantasztikus smink is készült. Larion Oscar sminkmester most beavat a részletekbe, hogyan lehetsz te is pillanatok alatt modern Barbie. TrendAFPPezsdülj fel! Szépségtippek a divat fővárosából, Milánóbólhttp://www.life.hu/trend/20161013-sminkmustra-a-milanoi-divathetrol-larion-oscartol.htmlKáprázatosan izgalmas, amikor a tradíció és az innováció összeolvad a mediterrán temperamentummal. Fantasztikus anyagválaszték, formavilág és megannyi kreatív pompa, ami a Milánói Divathéten elénk tárult. Persze a kulisszák mögött még sok izgalom rejlik. Nézzük meg közelebbről, milyen sminktrendek lesznek a következő szezonban, amiket akár mi is beépíthetünk kelléktárunkba. TrendOrigoBoldog születésnapot, Palvin Barbi! 7 alkalom, amikor a magyar modell túlragyogta a világsztárokathttp://www.life.hu/trend/20161006-palvin-barbi-23-eves-lett-igy-ragyogja-tul-a-vilagsztarokat.htmlA világhírű magyar modell ma ünnepli 23. születésnapját, ennek apropóján összeszedtünk néhány szettet, amivel még a világsztárokat is túlragyogta, és bebizonyította, hogy nemcsak bikinis képeken és divatfotókon, hanem a vörös szőnyegen is ő a legszebb. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.