Az ősz alapdarabja: pulcsik minden mennyiségben

Forrás: Thinkstock -
alapdarab pulcsi ősz Asiaősz2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi azért is imádjuk nagyon az őszt, mert végre felvehetjük kedvenc pihe-puha, kötött, garbós, vagy éppen elegáns pulóvereinket. Íme, néhány darab 10 ezer forint alatt!

Elegáns

Egy-egy csinos darabra a pulóverek között is szükség van, ha éppen találkozód van egy hideg napon, nem kell egy szál blúzban fagyoskodnod.

1. H&M 8990 forint 2. Asia Center 6900 forint 3. Asia Center 7500 forint 4. Zara 8995 forint 5. Mango 6995 forint

Garbós

Az igazán fagyos napokra a nyakat is melegen tartó garbó a legideálisabb választás. Rengeteg stílus közül válogathatsz!

1. Asia Center 5500 forint 2. Mango 9995 forint 3. Asia Center 5500 forint 4. Asia Center 5500 forint 5. H&M 8990 forint

Pihe-puha

A pihe-puha pulóverek igazán lélekmelengetőek egy hideg, esős őszi napon. Hidd el, a közérzeted is jobb lesz tőlük!

1. Mango 8995 forint 2. Zara 9995 forint 3. Asia Center 7900 forint 4. H&M 5990 forint 5. Bershka 5995 forint

+1 Vicces

Szintén közérzetjavítók a vicces feliratú vagy mintájú pulóverek, úgyhogy egy ilyet is érdemes beszerezned!

1. Zara 8995 forint 2. H&M 2990 forint 3. Asia Center 7900 forint

Támogatott tartalom.

Álomesküvő 4. rész - Így lesz varázslatos életed legfontosabb tortájahttp://www.life.hu/trend/20161018-alomeskuvo-negyedik-resz-tortak.htmlAz elkövetkező hetekben menyasszonyoknak, vőlegényeknek és a jövőben házasodni vágyó szerelmespároknak nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! TrendOrigoTurbózd fel a hajad őszre! Ezek a legjobb hajpakolásokhttp://www.life.hu/trend/20161019-turbozd-fel-a-hajad-oszre-hajpakolasokkal.htmlŐsszel, amikor megérkezik a hideg idő, nemcsak a bőrünk, hanem a hajunk is extrém ápolást igényel. Ha fényes, selymes, egészséges hajra vágysz, fogadd meg tippjeinket, és készíts házi hajpakolást! Trend--Melyik hollywoodi sztárnak van a legdögösebb lába? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20161018-melyiki-sztarnak-van-a-legdogosebb-laba-szavazz.htmlHollywoodban mindenki a hosszú fiatalságra, a fittségre, a szépségre törekszik. Nem véletlen, hogy a sportos, nőies sztárok elképesztően formás lábaikat olyan sokszor megvillantják a vörös szőnyegen! Neked ki a kedvenced? TrendOrigoEzeket muszáj beszerezned! Őszi cipők 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20161017-oszi-cipok-10-ezer-forint-alatt.htmlMég a korábbi években beszerzett cipőidet nyúzod, de már alig várod, hogy vásárolj egy-két új darabot is? Megmutatjuk az idei szezon legtrendibb fazonjait, ráadásul mindegyiket megveheted 10 ezer forint alatt! Trend--Elég bátor vagy hozzá? A csillogós bimbótapasz a legújabb trendhttp://www.life.hu/trend/20161014-csillogo-mellbimbotapasz-a-legujabb-trend-a-kifuton-es-az-utcakon-is.htmlMeglehetősen merész, de sokkolónak is mondható új trend van kialakulóban. Még az is lehet, hogy hamarosan mindenki bimbótapaszban fog járkálni az utcákon. TrendOrigoHaj- és sminkvariációk egy őszi-téli esküvőrehttp://www.life.hu/trend/20161012-haj-es-sminkvariaciok-egy-oszi-teli-eskuvore.htmlLegtöbben nyárra vagy tavaszra időzítik a nagy napot, pedig az őszi és a téli esküvőnek is megvan a maga bája. Csodás természeti témájú esküvőket lehet ilyenkor tartani, ráadásul hosszú csipke felsőkben pompázhattok. Mindezekhez most szuper frizura- és sminktrükköket is mutatunk nektek! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.