A halloweent sokan csak egy amerikai hülyeségnek tartják, pedig - ahogy korábbi cikkünkben már körbejártuk a témát -, szakértők szerint az egyik legrégibb ősi, kelta ünnep, amelynek a mai formája az évszázadok során több kultúra hagyományainak keveredésével alakult ki. Szóval halloween volt, van és lesz is valószínűleg, aminek már csak azért is örülhetünk, mert a legelvetemültebb anyukák és apukák ezen az éjszakán briliáns jelmezekbe öltöztetik csemetéiket.

Mint mindig, a legnagyobb sztárok ebben az esetben is kimaxolják a lehetőségeiket, és gyerkőceiket menőbbnél menőbb kosztümökbe bújtatják, sőt az igazán jó fej sztárszülők maguk is maskarát húznak.

A következőkben az elmúlt évek legötletesebb celebjelmezeiből válogattunk. 

Jessica Simspon és családja

Jessica Simpsonék 2012-es jelmezét kicsit nehéz értelmezni, de kétségtelenül nagyon viccesek voltak. Az biztos, hogy kisfiukat, Maxwellt egy cuki csirkének öltöztették be, de hogy az énekesnő és férje, Eric Johnson pontosan mi is szeretett volna lenni, arról fogalmunk sincs.

Forrás: Twitter/Jessica simpson

Beyoncé és kislánya

Bár Beyoncéról sajnos nem egész alakos a kép, és így nem teljesen egyértelmű a jelmeze, pedig hát 2014-ben nagyon ötletesen öltözött össze kislányával. Blue Ivy Michael Jackson ikonikus fellépőruhájának másában halloweenezett, anyukája pedig Janet Jacksonnak öltözött.

Forrás: Instagram/Beyonce

Jessica Alba és családja

Jessica Alba, férje, Cash Warren és kislányuk Honor 2012-ben A Hihetetlen család című rajzfilm főhőseinek bőrébe bújt. 

Forrás: Twitter/Jessica Alba

Alyssa Milano és kisfia

Alyssa Milano és kisfia, Milo tökéletes Disney-párost alkottak 2012-ben. A színésznő volt Csingiling, Milo pedig Pán Péter.

Forrás: Instagram/Alyssa Milano

Neil Patrick Harris és családja

Természetesen a végére hagytuk a legjobbat. Az Így jártam anyátokkal Barney Stinsonja férjével és két gyerkőcével együtt minden évben a csúcsra járatja a halloweent. Annyira briliáns jelmezekbe szoktak bújni, hogy választani sem tudtunk, úgyhogy inkább mind a két kedvencünket megmutatjuk tőlük. 

Forrás: Instagram/nph

2012-ben a Burtka-Harris család az Óz, a csodák csodája szereplőinek öltözött, 2014-ben viszont már a szuperhősöké volt a főszerep, volt itt Batman, Batgirl, Joker és Rébusz is.