Akik minden évben kimaxolják a halloweent - A legötletesebb sztárcsaládok

híresség Neil Patrick Harris Alyssa Milano Beyonce Jessica Simpson Hollywood Blue Ivy Carter Jessica Alba Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A halloweent sokan csak egy amerikai hülyeségnek tartják, pedig - ahogy korábbi cikkünkben már körbejártuk a témát -, szakértők szerint az egyik legrégibb ősi, kelta ünnep, amelynek a mai formája az évszázadok során több kultúra hagyományainak keveredésével alakult ki. Szóval halloween volt, van és lesz is valószínűleg, aminek már csak azért is örülhetünk, mert a legelvetemültebb anyukák és apukák ezen az éjszakán briliáns jelmezekbe öltöztetik csemetéiket.

Mint mindig, a legnagyobb sztárok ebben az esetben is kimaxolják a lehetőségeiket, és gyerkőceiket menőbbnél menőbb kosztümökbe bújtatják, sőt az igazán jó fej sztárszülők maguk is maskarát húznak.

A következőkben az elmúlt évek legötletesebb celebjelmezeiből válogattunk.

Jessica Simspon és családja

Jessica Simpsonék 2012-es jelmezét kicsit nehéz értelmezni, de kétségtelenül nagyon viccesek voltak. Az biztos, hogy kisfiukat, Maxwellt egy cuki csirkének öltöztették be, de hogy az énekesnő és férje, Eric Johnson pontosan mi is szeretett volna lenni, arról fogalmunk sincs.

Forrás: Twitter/Jessica simpson

Beyoncé és kislánya

Bár Beyoncéról sajnos nem egész alakos a kép, és így nem teljesen egyértelmű a jelmeze, pedig hát 2014-ben nagyon ötletesen öltözött össze kislányával. Blue Ivy Michael Jackson ikonikus fellépőruhájának másában halloweenezett, anyukája pedig Janet Jacksonnak öltözött.

Forrás: Instagram/Beyonce

Jessica Alba és családja

Jessica Alba, férje, Cash Warren és kislányuk Honor 2012-ben A Hihetetlen család című rajzfilm főhőseinek bőrébe bújt.

Forrás: Twitter/Jessica Alba

Alyssa Milano és kisfia

Alyssa Milano és kisfia, Milo tökéletes Disney-párost alkottak 2012-ben. A színésznő volt Csingiling, Milo pedig Pán Péter.

Forrás: Instagram/Alyssa Milano

Neil Patrick Harris és családja

Természetesen a végére hagytuk a legjobbat. Az Így jártam anyátokkal Barney Stinsonja férjével és két gyerkőcével együtt minden évben a csúcsra járatja a halloweent. Annyira briliáns jelmezekbe szoktak bújni, hogy választani sem tudtunk, úgyhogy inkább mind a két kedvencünket megmutatjuk tőlük.

Forrás: Instagram/nph

2012-ben a Burtka-Harris család az Óz, a csodák csodája szereplőinek öltözött, 2014-ben viszont már a szuperhősöké volt a főszerep, volt itt Batman, Batgirl, Joker és Rébusz is.

A nap, amikor véget ért a házasságom: "Intim képeket találtam a mobilján, amiket nem nekem küldött"http://www.life.hu/csalad/20161018-a-nap-amikor-veget-ert-a-hazassagom-oszinte-vallomas-a-ferj-csalardsagarol.htmlVajon mikor jön el az a pont egy házzaságban, mikor tudatosul a felekben, hogy a közös életük kisiklott, hogy tovább már nem tudnak együtt élni? Egy pillanaton múlik minden, vagy egy hosszú fájdalmas folyamat eredménye? Család--Nyílt levél egy közúti balesetet okozó érdektelen férfinakhttp://www.life.hu/csalad/20161018-nyilt-level-ay-kozuti-balesetet-okozo-erdektelen-ferfinak.htmlEgy édesanya mindig, minden körülmények között arra törekszik, hogy gyerekeit megóvja a bajtól, ezért talán nem is meglepő, sőt teljesen érthető olvasónk felháborodása. Egy minap elszenvedett közúti baleset után írta meg szerkesztőségünknek az alábbi levelet. Család--Terror alatt tartott szülőkhttp://www.life.hu/csalad/20161017-terror-alatt-tartott-szulok-amikor-a-gyerekek-hisztiznek.htmlHangos szóváltások, repülő tárgyak, majd egy ajtócsapódás... Nem, ez nem egy válófélben lévő pár napi rutinja, csupán egy ötéves kislány reakciója arra, hogy délután már nem kaphat édességet. Azt gondolod, ez egyedi eset? Azt hiszed, ez száz családból egynél fordul csupán elő? Nagyot tévedsz! Család--Az életed fogja meghatározni - Kampány a fejlődési rendellenességek korai szűréséérthttp://www.life.hu/csalad/20161019-babagenetika-egyesulet-kampanya-a-fejlodesi-rendellenessegek-korai-szureseert.htmlA Babagenetika Egyesület kampányt indított a fejlődési rendellenességek államilag finanszírozott korai szűréséért. Család--Hírességek félvér gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20161014-vilagsztarok-akiknek-felver-gyerekeik-vannak.htmlA szerelem nem ismer akadályt. Ha két ember igazán szereti egymást, nem számít a kor, a származás vagy a bőrszín. Bár még ma, a 21. században is vannak, akik megbotránkoznak a vegyes házasságokon, a következő hírességek nem törődtek a buta előítéletekkel, és párválasztás kérdésében csak a szívükre hallgattak, fekete-fehér kapcsolataikból pedig übercuki vegyes bőrszínű csemeték születtek. Család--Amikor a nők teste felett a politikusok rendelkeznek - Abortusztilalom Európábanhttp://www.life.hu/csalad/20161006-lengyelorszagi-abortusztilalom-milyen-hatassal-lenne-a-tarsadalomra-a-nokre.htmlTalán kijelenthetjük, hogy egyetlen nő sem jószántából dönt az abortusz mellett. Életük valószínűleg legnehezebb döntését hozzák meg azok, akik a terhességmegszakítást választják. Minden egyes döntés mögött különböző okok, személyes történetek állnak, a válsághelyzetben lévő nőknek pedig igenis meg kell adni a választás szabadságát. Egészen egyszerűen nem szabad engedni, hogy meglett korú férfi politikusok mondják meg, mit tehetnek a nők a saját testükkel. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.