Nyáron derült ki, hogy Fördős Zére ismét rátalált a szerelem. Azóta már jó pár hónap telt el, és a pár még mindig odavan egymásért. 3 hét után összeköltöztek, és már a családalapításon gondolkoznak. A 14 évnyi korkülönbséggel pedig egyáltalán nem foglalkoznak.

A munkahelyen alakult ki gyengéd kapcsolat Zé és szerelme, Martina között. Egyből megvolt köztük az összhang, olyannyira, hogy 3 hét után össze is bútoroztak. Rögtön kiderült, mennyi mindenben hasonlítanak egymásra, és habár még csak 5 hónapja vannak együtt, már a közös jövőt tervezgetik.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Sokat beszélgetünk a jövőnkről is. Martina 25 éves, és leszögezte, hogy 30 éves koráig két gyereket szeretne, mert fontos neki, hogy fiatal anyuka legyen. Én 39 vagyok, szóval ideje lenne családot alapítanom..." - mondta Zé a Bestnek. Hozzátette, hogy a családdal kapcsolatos dolgokban is egyetértenek, így elmondhatja, hogy soha nem volt még ilyen boldog. A korkülönbség pedig egyáltalán nem izgatja őket. "Amúgy sem érződik ez a 14 év. Fiatalosan élek, senki nem gondolná, hogy 39 vagyok. A habitusom, az életstílusom sem olyan, mint egy ennyi idős férfié" - véli A konyhafőnök zsűritagja.