Imádsz rettegni? Minden évben véres horrorfilmek társaságában töltöd halloween éjszakáját? Akkor ezt a lehetőséget neked találták ki: töltsd október 31-ét Erdélyben, a világhírű Drakula gróf várában.

Az Airbnb néhány hete bejelentette, hogy az Erdélyben található törcsvári kastély – más néven a Drakula-kastély – egyetlen napra, halloween éjszakájára felkerül a kínálatukba. Magyarán, a vállalkozó kedvű turisták október 31-ét egy valódi, félelmetes középkori várban vészelhetik át. 

Forrás: airbnb.com

A vendégek házigazdája pedig nem más lesz, mint a Drakula alakját megálmodó híres író, Bram Stoker dédunokaöccse, Dacre Stoker vámpírszakértő. Ő fogja fogadni és körbevezetni a vendégeket Drakula kastélyának mind az 57 helyiségén. 

Forrás: airbnb.com
Forrás: airbnb.com

A vendégek egyébként lovas kocsival fognak a helyszínre érkezni, vérben gazdag vacsorát kapnak majd, nyugovóra térni pedig a bársonnyal díszített Drakula luxuskoporsókban fognak. 

Forrás: airbnb.com
Forrás: airbnb.com

Az idelátogatóknak azonban néhány szigorú szabályt is be kell tartaniuk: tilos fokhagymás ételt enniük, ezüst ékszereket és szent szimbólumokat hozni vagy viselni.