Töltsd halloween éjszakáját Drakula hátborzongató kastélyában!

Airbnb Erdély Drakula Törcsvár kastély Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádsz rettegni? Minden évben véres horrorfilmek társaságában töltöd halloween éjszakáját? Akkor ezt a lehetőséget neked találták ki: töltsd október 31-ét Erdélyben, a világhírű Drakula gróf várában.

Az Airbnb néhány hete bejelentette, hogy az Erdélyben található törcsvári kastély – más néven a Drakula-kastély – egyetlen napra, halloween éjszakájára felkerül a kínálatukba. Magyarán, a vállalkozó kedvű turisták október 31-ét egy valódi, félelmetes középkori várban vészelhetik át.

Forrás: airbnb.com

A vendégek házigazdája pedig nem más lesz, mint a Drakula alakját megálmodó híres író, Bram Stoker dédunokaöccse, Dacre Stoker vámpírszakértő. Ő fogja fogadni és körbevezetni a vendégeket Drakula kastélyának mind az 57 helyiségén.

Forrás: airbnb.com
Forrás: airbnb.com

A vendégek egyébként lovas kocsival fognak a helyszínre érkezni, vérben gazdag vacsorát kapnak majd, nyugovóra térni pedig a bársonnyal díszített Drakula luxuskoporsókban fognak.

Forrás: airbnb.com
Forrás: airbnb.com

Az idelátogatóknak azonban néhány szigorú szabályt is be kell tartaniuk: tilos fokhagymás ételt enniük, ezüst ékszereket és szent szimbólumokat hozni vagy viselni.

A leghátborzongatóbb elhagyatott helyek a világon, 2. részhttp://www.life.hu/otthon/20161020-a-leghatborzongatobb-elhagyatott-helyek-a-vilagon-masodik-resz.htmlFolytatjuk sorozatunkat, a következőkben is olyan elhagyatott helyeket fogunk bemutatni, amelyek láttán nem csak a hideg fog végigfutni a hátadon. Ezeknek a lepusztult épületeknek a szívszorító magányától garantáltan a szíved is összeszorul majd egy kicsit. Otthon--Egyszerű, mégis ötletes kültéri dekorációk halloweenrahttp://www.life.hu/otthon/20161019-otletes-es-egyszeru-kulteri-dekoraciok-halloweenra.htmlTudjuk jól, hogy vannak megszállott halloweenellenesek - ha te is közéjük tartozol, inkább ne olvass tovább -, mi viszont imádjuk az évnek ezt az időszakát és a kreatív halloweeni dekorációkat. Ha te is ki szeretnéd csinosítani otthonodat, egészen pontosan a kertedet, bejárati ajtódat vagy akár házad falát, akkor kövesd egyszerű, mégis ötletes tippjeinket. OtthonOrigoÖsszebútorozás? Ezekről a dolgokról még a párod kedvéért sem kell lemondanodhttp://www.life.hu/otthon/20161019-ot-dolog-amit-soha-ne-adj-fel-ha-osszekoltozol-a-paroddal.htmlAz összeköltözés minden pár életében fontos lépcsőfok, hiszen, ahogy a mondás is tartja: "lakva ismerszik meg az ember". Két eltérő személyiség összebútorozása azonban számos (nem kívánt) meglepetést is tartogathat: lesznek holmik, amelyektől meg kell válnotok, és bizony nagy szükségetek lesz a kompromisszumkészségetekre is. Vannak azonban olyan dolgok, amikből nem kell engedni, és amelyek közös otthonotokban is nyugodtan helyet kaphatnak. Otthon--A világ legfélelmetesebb helyei, 2. részhttp://www.life.hu/otthon/20161018-a-vilag-legfelelmetesebb-helyei-masodik-resz.htmlEmbertelen kínzások, rejtélyes gyilkosságok és rémisztő legendák - utazz el képzeletben a világ legijesztőbb vidékeire, és borzongj velünk együtt egy kicsit. Otthon--Inspirálódj a sztároktól - Halloween alkalmából kidekorált celebotthonokhttp://www.life.hu/otthon/20161013-kozeledik-a-halloween-igy-dekoraltak-a-sztarok-tavaly.htmlKicsit több, mint két hét, és ismét eljön a világító töklámpások éjszkája, azaz itt a várva várt halloween. Hogy ötleteket és inspirációt gyűjtsünk, szétnéztünk kicsit a világsztárok háza táján (Instagram-profilján), és most bemutatunk néhány igen jól sikerült tavalyi celebdekorációt. Otthon--A hónap színe: a merészen hívogató borvöröshttp://www.life.hu/otthon/20161005-a-honap-szine-a-lakberendezesben-a-borvoros-marsala.htmlA mély vörösben pompázó őszi falevelek inspiráltak bennünket október hónap színe kiválasztásában. A borvörös, vagy ahogyan gyakran hívják, a marsala egy igen meleg tónusú, testes színárnyalat. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.