Minden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Skorpió havában születtél.

A Skorpió nő érzékien erotikus, igazi végzet asszonya. Nehéz kiismerni, maximalista, titokzatos, tartózkodó és bizalmatlan. Akaraterejével és határozott fellépésével tűzön-vízen megpróbálja elérni az álmait.

Julia Roberts, híres SkorpióForrás: AFP/Dave Kotinsky

Senki számára nem lehet közömbös, vele szemben nem lehet a középutat választani. Lobogó szenvedély jellemző rá, haragját élénk vitákban vezeti le, sérelmeit soha nem feledi. Kegyetlen ellenfél, de mint barát és társ kiváló. Egyszerre kemény és rideg, érzelmes és lágy. Szerelme tárgyát birtokolja, bár rá nem jellemző a hűség. A szerelem számára nem több érzéki, odaadó örömnél. Könnyű elcsábítani, de nehéz megtartani. Egy élet munkájára van szükség, hogy megnyerjük a bizalmát, de kevés hasonló érték van, ami ennyire megérné.  Becsületes, visszautasít minden képmutatást és kettős játékot. Vonzódik mindenhez, ami misztikus és rejtélyes. Fegyvere az őszinte, gyilkos humor. Szíve élő vulkán, ereje ellenállhatatlanná teszi.

Forrás: giphy.com

Tökéletesen választja meg megjelenéséhez a ruhát és a kiegészítőt, fontos számára a légies, könnyed, kényelmes, ám titokzatos jelenlét. Igen, őt nem lehet nem észrevenni! Kedvenc színei között találjuk a feketét, a kobaltkéket, a lilásszürkét, vonzódik a hideg árnyalatokhoz. Szemét titokzatosra festi, imádja a füstös hatású szemfestést. A kifinomult highlightokat, a természetes bronzosítókat. Ajkát rendszerint sötétvörösre festi, hogy szenvedélyét hangsúlyozza.

Így sminkelj, ha Mérleg a csillagjegyed!
A Mérleg nő szereti a romantikát, az elegáns helyeket, fontos számára a díszlet, a háttér. Imádja a csillogást, pompát. Kedvencei az opál, a gyémánt, a korall és az igazgyöngy. Sminkje mindig tökéletes, a francia eleganciát részesíti előnyben. Olvasd el a Life.hu cikkét!