Így sminkelj, ha Skorpió a csillagjegyed

Skorpió csillagjegy szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Skorpió havában születtél.

A Skorpió nő érzékien erotikus, igazi végzet asszonya. Nehéz kiismerni, maximalista, titokzatos, tartózkodó és bizalmatlan.

Akaraterejével és határozott fellépésével tűzön-vízen megpróbálja elérni az álmait.

Julia Roberts, híres Skorpió Forrás: AFP/Dave Kotinsky

Senki számára nem lehet közömbös, vele szemben nem lehet a középutat választani. Lobogó szenvedély jellemző rá, haragját élénk vitákban vezeti le, sérelmeit soha nem feledi. Kegyetlen ellenfél, de mint barát és társ kiváló. Egyszerre kemény és rideg, érzelmes és lágy. Szerelme tárgyát birtokolja, bár rá nem jellemző a hűség. A szerelem számára nem több érzéki, odaadó örömnél. Könnyű elcsábítani, de nehéz megtartani.

Egy élet munkájára van szükség, hogy megnyerjük a bizalmát, de kevés hasonló érték van, ami ennyire megérné.

Becsületes, visszautasít minden képmutatást és kettős játékot. Vonzódik mindenhez, ami misztikus és rejtélyes. Fegyvere az őszinte, gyilkos humor. Szíve élő vulkán, ereje ellenállhatatlanná teszi.

Forrás: giphy.com

Tökéletesen választja meg megjelenéséhez a ruhát és a kiegészítőt, fontos számára a légies, könnyed, kényelmes, ám titokzatos jelenlét. Igen, őt nem lehet nem észrevenni!

Kedvenc színei között találjuk a feketét, a kobaltkéket, a lilásszürkét, vonzódik a hideg árnyalatokhoz. Szemét titokzatosra festi, imádja a füstös hatású szemfestést. A kifinomult highlightokat, a természetes bronzosítókat. Ajkát rendszerint sötétvörösre festi, hogy szenvedélyét hangsúlyozza.

Így sminkelj, ha Mérleg a csillagjegyed!

A Mérleg nő szereti a romantikát, az elegáns helyeket, fontos számára a díszlet, a háttér. Imádja a csillogást, pompát. Kedvencei az opál, a gyémánt, a korall és az igazgyöngy. Sminkje mindig tökéletes, a francia eleganciát részesíti előnyben. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Hollywoodi sztárok, akik az egy szál melltartót is bevállalták a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20161021-sztarok-egy-szal-melltartoban-a-voros-szonyegen-es-az-utcakon.htmlHollywoodban minden a feltűnésről szól. Nem is csoda, hogy kedvenc celebjeink is elvetik néha a sulykot: itt van például a melltartó nem fehérneműként, hanem ruhadarabként való viselése, ami meglepő látványt nyújt a vörös szőnyegen és az utcákon is. Trend--Szuper sminkcuccok őszre! Ezeket szerezd be!http://www.life.hu/trend/20161021-szuper-sminkcuccok-oszre.htmlMég nem cserélted le a nyári palettáidat, és a körömlakkjaid is neonszínben pompáznak? Ideje beszerezni az őszi kollekció darabjait! Trend--Mi a közös Palvin Barbiban és Ferenc pápában? Instagram-sztárok, akikért megőrülnek a magyarok!http://www.life.hu/trend/20161020-magyar-instagram-korkep-a-modellek-es-a-divatbloggerek-vezetnek.htmlNaponta 80 millió poszt, 3,5 milliárd like, regisztrált a pápa, és megjelentek az egy nap alatt eltűnő tartalmak – sűrű év áll az Instagram mögött. A második alkalommal elkészített Magyar Instagram Körképből kiderül, hogy többet kukkolunk, ezzel szemben kevesebbet adunk magunkból, és leginkább modell- és bloggerlányokat követünk. Az Instán kívül aktívan használt közösségi platformok győztese a Snapchat. Trend--Underground és glossy glamour – Sminktrendek egyenesen Párizsbólhttp://www.life.hu/trend/20161020-sminktrendek-a-parizsi-divathetrol-larion-oscartol.htmlMinden eddigi várakozást felülmúlt a párizsi divathét. Nemcsak a kollekciók pazar látványa, hanem az igencsak látványosra sikeredett sminkek is elgondolkoztatóak... Merre megy a divat? Előre vagy hátra? A hatvanas, hetvenes, nyolcvanas évek stílusjegyeinek összeolvadásával mégiscsak van új a nap alatt, mert most egyszerre lesz jelen az underground és a glossy glamour. Az újragondolt divat sokkal inkább az egyedi megjelenés különleges kiegészítőjeként tekint ma már a sminkre, felrúgva minden szabályt. TrendAFPÁlomesküvő 4. rész - Így lesz varázslatos életed legfontosabb tortájahttp://www.life.hu/trend/20161018-alomeskuvo-negyedik-resz-tortak.htmlAz elkövetkező hetekben menyasszonyoknak, vőlegényeknek és a jövőben házasodni vágyó szerelmespároknak nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! TrendOrigoElég bátor vagy hozzá? A csillogós bimbótapasz a legújabb trendhttp://www.life.hu/trend/20161014-csillogo-mellbimbotapasz-a-legujabb-trend-a-kifuton-es-az-utcakon-is.htmlMeglehetősen merész, de sokkolónak is mondható új trend van kialakulóban. Még az is lehet, hogy hamarosan mindenki bimbótapaszban fog járkálni az utcákon. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.