Októberre egy vicces, múmiás manikűrrel készültem, ami egy halloweenpartira tökéletes kiegészítője lehet a megjelenésünknek. Próbáld ki! 

Amire szükséged lesz: alaplakk, fehér, fekete, nude és piros körömlakkok, fehér és fekete körömre való akrilfestékek (helyettesíthető körömlakkal), vékony fejű ecset, legyezőecset, pontozó (jelen esetben egy hullámcsat duci fejével helyettesítettem), fedőlakk. 

  • Az alaplakk száradása után fesd ki a körmeidet feketére, kivéve a gyűrűsujjat, azt fehérre.  
Forrás: Esztergályos Viktória
  • A legyezőcset segítségével, egy nude színű lakkal finom, sepregető mozdulatokkal változtasd piszkosabb hatásúvá a fehér körmöt, így kialakítva a gyolcs színét. 
Forrás: Esztergályos Viktória
  • A minta roppant egyszerű: pár vonalkát húzunk, és ahová a múmia szemét tervezed, ott töltsd is fel feketével, hogy onnan kukucskálhasson ki a két kerek szem. A szemek csupán két fehér lakkpöttyből állnak, amibe két kisebb piros pöttyöt téve el is készült a kíváncsi tekintetű múmia. A kisujjra és a középső ujjra pedig fehér akrilfestékkel készíts két kis kunkort, mintha a gyolcs egy-egy darabja átlógna. 
Forrás: Esztergályos Viktória
  • Ezután nincs más hátra, mint fedőlakkot használni a tartós hatásért. Használható a megszokott fényt adó fedőlakk is, de matt hatásúval még különlegesebb lehet az eredmény. 
Forrás: Esztergályos Viktória