Elképesztő! Múmiás manikűr halloweenre, amit te is meg tudsz csinálni

Forrás: Esztergályos Viktória -
manikűr múmia Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Októberre egy vicces, múmiás manikűrrel készültem, ami egy halloweenpartira tökéletes kiegészítője lehet a megjelenésünknek. Próbáld ki! 

Amire szükséged lesz: alaplakk, fehér, fekete, nude és piros körömlakkok, fehér és fekete körömre való akrilfestékek (helyettesíthető körömlakkal), vékony fejű ecset, legyezőecset, pontozó (jelen esetben egy hullámcsat duci fejével helyettesítettem), fedőlakk.

  • Az alaplakk száradása után fesd ki a körmeidet feketére, kivéve a gyűrűsujjat, azt fehérre.
Forrás: Esztergályos Viktória
  • A legyezőcset segítségével, egy nude színű lakkal finom, sepregető mozdulatokkal változtasd piszkosabb hatásúvá a fehér körmöt, így kialakítva a gyolcs színét.
Forrás: Esztergályos Viktória
  • A minta roppant egyszerű: pár vonalkát húzunk, és ahová a múmia szemét tervezed, ott töltsd is fel feketével, hogy onnan kukucskálhasson ki a két kerek szem. A szemek csupán két fehér lakkpöttyből állnak, amibe két kisebb piros pöttyöt téve el is készült a kíváncsi tekintetű múmia. A kisujjra és a középső ujjra pedig fehér akrilfestékkel készíts két kis kunkort, mintha a gyolcs egy-egy darabja átlógna.
Forrás: Esztergályos Viktória
  • Ezután nincs más hátra, mint fedőlakkot használni a tartós hatásért. Használható a megszokott fényt adó fedőlakk is, de matt hatásúval még különlegesebb lehet az eredmény.
Forrás: Esztergályos Viktória

Hollywoodi sztárok, akik az egy szál melltartót is bevállalták a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20161021-sztarok-egy-szal-melltartoban-a-voros-szonyegen-es-az-utcakon.htmlHollywoodban minden a feltűnésről szól. Nem is csoda, hogy kedvenc celebjeink is elvetik néha a sulykot: itt van például a melltartó nem fehérneműként, hanem ruhadarabként való viselése, ami meglepő látványt nyújt a vörös szőnyegen és az utcákon is. Trend--Szuper sminkcuccok őszre! Ezeket szerezd be!http://www.life.hu/trend/20161021-szuper-sminkcuccok-oszre.htmlMég nem cserélted le a nyári palettáidat, és a körömlakkjaid is neonszínben pompáznak? Ideje beszerezni az őszi kollekció darabjait! Trend--Mi a közös Palvin Barbiban és Ferenc pápában? Instagram-sztárok, akikért megőrülnek a magyarok!http://www.life.hu/trend/20161020-magyar-instagram-korkep-a-modellek-es-a-divatbloggerek-vezetnek.htmlNaponta 80 millió poszt, 3,5 milliárd like, regisztrált a pápa, és megjelentek az egy nap alatt eltűnő tartalmak – sűrű év áll az Instagram mögött. A második alkalommal elkészített Magyar Instagram Körképből kiderül, hogy többet kukkolunk, ezzel szemben kevesebbet adunk magunkból, és leginkább modell- és bloggerlányokat követünk. Az Instán kívül aktívan használt közösségi platformok győztese a Snapchat. Trend--Meryl Streep ekkora csalódást még soha nem okozott - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20161021-heti-stilusmustra-szerepel-benne-tilda-swinton-meryl-streep-leonardo-dicaprio.htmlEgy csodálatos estélyi ruha, öltönyös pasik, és egy elképesztően nagy csalódás - mutatjuk is a hét vörös szőnyeges eseményeinek legfontosabb pillanatait!TrendAFPAz ősz alapdarabja: pulcsik minden mennyiségbenhttp://www.life.hu/trend/20161020-az-osz-alapdarabja-pulcsik-minden-mennyisegben.htmlMi azért is imádjuk nagyon az őszt, mert végre felvehetjük kedvenc pihe-puha, kötött, garbós, vagy éppen elegáns pulóvereinket. Íme, néhány darab 10 ezer forint alatt! Trend--Melyik hollywoodi sztárnak van a legdögösebb lába? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20161018-melyiki-sztarnak-van-a-legdogosebb-laba-szavazz.htmlHollywoodban mindenki a hosszú fiatalságra, a fittségre, a szépségre törekszik. Nem véletlen, hogy a sportos, nőies sztárok elképesztően formás lábaikat olyan sokszor megvillantják a vörös szőnyegen! Neked ki a kedvenced? TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.