Korábban arról szóltak a hírek, hogy Brad Pitt azon a bizonyos repülőúton nagyon összeveszett legnagyobb fiával, Maddoxszal, most azonban kiderült, a többi gyereke is tarthatott a színésztől. 

Az FBI egy ideje nyomoz Brad Pitt állítólagos gyermekbántalmazási ügyében: pár hete ki is hallgatták Angelina Jolie-t és a gyerekeket. A TMZ azonban most arról számol be, hogy a hatóságok kiterjesztették a Brad Pitt elleni nyomozást, de még mindig csak anyagot gyűjtenek és vizsgálódnak. A kérdés az, pontosan mi történt azon a repülőúton, ahol Pitt és legnagyobb fia, Maddox nagyon összevesztek.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Bennfenntesek szerint nemcsak Maddox, de több gyerekek is tarthatott apjától, mert állítólag Bradnek bizony voltak heves kirohanásai. Ezért most az egész családot bevonták a vizsgálatba. 

Angelina Jolie szeptemberben adta be a válási papírokat kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Állítólag ez a bizonyos repülőút adta meg neki a végső lökést, de jó ideje pletykáltak már korábban is arról, hogy a Bragelina páros élete az esküvő után kezdett rossz irányba menni.