Unod már a tökfaragást, vagy éppen egyáltalán nincs hozzá se tehetséged, se türelmed? Akkor próbálj ki néhány különleges tökdekorációs megoldást! Mutatjuk a kedvenceinket.

Mókás

Forrás: studiodiy.com

Pasztellszínekre festett tökök, matricákkal díszítve – ennyi az egész. Pofonegyszerű, mégis nagyon mutatós tud lenni.

Sikkes

Forrás: forthemakers.com

Bonyolultnak tűnik? Pedig egyáltalán nem az. Csak szerezz be különböző színű dekorfestékspray-ket. Ha ilyesmit szeretnél, mint ami a képen is van, akkor aranyban és különböző pasztell- és neonszínekben gondolkozz. 

Csillogó

Forrás: sugarandcloth.com

Igazi ünnepi tököket szeretnél készíteni? Nincs másra szükséged, csak festékre, hogy a tököknek megadd az alapszínt, valamint dekorboltban kapható flitterekre és ragasztóra. A tököt lefested, a flittereket pedig különböző formában ráragasztod, és kész is vagy.

Démoni

Forrás: spraypaintandchardonnay.com

Ezek aztán igazi dívatökök! Az aranyszegecsek és a fekete kombója drámai hatást hoz létre, igazi sötét, halloweeni hangulatot. Mire lesz hozzá szükséged? Akrilfestékre, piramisszegecsekre és természetesen ragasztóra.   

Kezdőknek

Forrás: Style me pretty living/O'malley photographers

Sose volt kézügyességed? Nemhogy tököt faragni nem tudsz, de még a festéshez és ragasztáshoz is béna vagy? Akkor íme, ez a te tököd! Semmire másra nincs szükséged, csak szép szalagokra.