Ahogy járni tudtak, már el is kezdtek edzeni, sőt akad olyan is köztük, akire az apja már a bölcsőben is súlyokat helyezett, hogy időben elkezdhesse erősíteni az izmait – ők a világ legerősebb gyerekei.

Andrey Kostah hétévesen 4000 fekvőtámaszt nyomott le két és fél óra alatt, amivel hazájában, Ukrajnában fel is állított egy új rekordot. Kostah azonban nem volt elégedett az eredménnyel, mint kiderült, az egyéni rekordja 6000 fekvőtámasz. A kisfiú színész szeretne lenni, jelenleg pedig harcművészetet tanul, és talajtornázik.

Forrás: Facebook/Strengthtrainingandmore

Yang Jinglong már 9 hónapos korában fel tudott emelni egy 5,5 kg-os olajos hordót, ma pedig, hétévesen a saját apját is elbírja a hátán. A kínai fiúról olyan videókat is láthatunk, ahol több mint 110 kilónyi cementet cipel, vagy éppen egy autót vontat el a derekára kötött kötél segítségével.

Forrás: Youtube

Az orosz Marjana Naumova a világ legerősebb tinilánya, aki már 15 évesen részt vett az „Arnold Classic” nevű versenyen, és fekve kinyomott nagyjából 150 kg-ot. Ő volt a verseny első 18 év alatti indulója, később azonban egy másik versenyről doppingolás miatt kizárták, és két évre el is tiltották a súlyemeléstől.

Forrás: Facebook/Maryana Naumova

C.J. Cummings még csak 15 éves, de már aranyérmes súlyemelő az Egyesült Államokban. Egyesek szerint ő a súlyemelés Michael Jordanje, hiszen mindössze 75 kilósan 190 kilós súlyt emelt meg, ám ő magát egy teljesen hétköznapi fiúnak tartja.

122 and 160

CJ Cummings (@cj__cummings) által közzétett videó,

Naomi Kutin hasonló tehetség lányban, ő is súlya több mint kétszeresét emelte fel már tízéves korában. A Supergirl becenévre hallgató Naomi aktív életet él a közösségi oldalakon, így itt mindenki nyomon követheti aktuális teljesítményeit.

Forrás: Facebook/Naomi Kutin

Liam Hoekstra koraszülöttként jött világra, ám örökbe fogadó szülei csupán annyi szokatlant tapasztaltak nála, hogy rengeteget evett, mégsem hízott sokat. Liam nyolc hónaposan már felhúzódzkodásokat csinált, 9 hónaposan pedig lépcsőkön mászkált fel-le, mint később kiderült, mindennek a hátterében egy orvosi rendellenesség áll, amely az izmok rendkívüli növekedését okozza. Nem csoda, hogy szupererejének köszönhetően az iskolai birkózóbajnokságokat is sorra nyerte mindig.

Forrás: Facebook/Liam Hoekstra

A kétéves Arat Hosseini Iránban él, és már most napi 10-20 percet edz, így nem meglepő, hogy képes megtartani saját súlyát a kezén, és úgy fekvőtámaszozik, hogy közben egy 6,5 kilós súlyt tart a hátán.

CJ Senter álma az, hogy egyszer az NFL játékosa lesz, és ez ad neki kellő motivációt a napi edzéseihez. Kidolgozott testalkatát az edzés mellett a táplálkozásával érte el, ugyanis csupa egészséges dolgot fogyaszt. Saját edzéstervei már DVD-n is kaphatók, és a YouTube-on is megtekinthetőek.

Forrás: Facebook/CJ Senter

Jake Schellenschlager példaképe testépítő apja volt, amikor 11 évesen ő maga is lement az edzőterembe. Célja az, hogy testsúlya négyszeresét is képes legyen felemelni, a fejlődéséről az Instagramon számol be követőinek.

Forrás: Instagram/Jake Schellenschlager

Az angliai Taylor családban szinte mindenki testépítő, a 16 éves Cosmo, a négyéves húga, és az apjuk is. Cosmo 11 éves kora óta edz, és hamarosan elindulhat versenyeken is, addig pedig az Instagram-oldalán mutogatja izmait a csodálóinak.

Forrás: Instagram/Cosmo Taylor

Kyle Kane alig 12 évesen már szintén testsúlya több mint kétszeresét emelte fel, ami talán annak is köszönhető, hogy négyéves kora óta kick-boxozott, és 9 évesen már fekete öves volt. Az a célja, hogy minél erősebb legyen, és minél több rekordot megdöntsön. Egyelőre jó úton halad.

Forrás: Youtube

Varja Akulova négynaposan kezdett edzeni, apja ugyanis születésétől fogva azt tűzte ki célul, hogy lánya lesz a világon a legerősebb. A férfi már a kiságyban súlyokat kötözött gyermeke karjaira és lábaira, hogy ahogy mozgolódik, erősödjenek az izmai. Varya négyévesen már 28 kilós súlyokat emelgetett, ötévesen pedig majdnem száz kilót is megemelt, 14 éves korára pedig már egy 330 kilós súly sem jelentett számára akadályt. Saját bevallása szerint élvezi ezt az életet, nem vágyik helyette lányos dolgokra, csak óvatosnak kell lennie, mert egyszer egy őt csúfoló fiút olyan erővel lökött meg, hogy az több métert repült a levegőben.

Forrás: akulovafamily.com

Richard Sandrack szintén apjával kezdett edzeni, és a folytonos fekvőtámaszoknak és fekvenyomásoknak köszönhetően testzsírszázaléka még az egy százalékot sem éri el. Ő azonban nem igazán érezte boldognak magát, mert a sok edzés miatt nem volt ideje barátkozásra. A Kis Herkulesként becézett fiú jelenleg a Universal Studio Vízivilág Show-jában működik közre kaszkadőrként.

Forrás: Facebook/Richard Sandrack

Dylan és Jessica Best a szüleikkel együtt a világ legerősebb családjának számítanak, összesen heti 240 órát töltenek edzéssel. Amikor az ötéves Jessicát megkérdezték, mi a célja, azt felelte, olyan erős és szép szeretne lenni, mint az anyukája. A család kalóriafelhasználása is igen magas, hetente csak tojásból tíz tucattal esznek meg.

Forrás: Youtube

Végezetül meg kell említeni Guiliano Stroe-t, aki 2009-ben a leggyorsabban kézen járó címet nyerte el tízméteres távon úgy, hogy közben a lábai között egy nehéz labdát is tartott. Jelenleg Romániában él apjával, de az a tervük, hogy hamarosan Angliában próbálnak szerencsét, hátha ott nagyobb figyelmet kapnak, főleg, mert Guillano öccse, Claudia bátyjához hasonló tehetségnek ígérkezik.

Forrás: Facebook/Strengthtrainingandmore