Sokan vannak, akik mindig is szép nagy családról álmodtak, és akiknek szájából gyakran hallani, hogy egy komplett focicsapatnyi lurkót szeretnének. Nos, az alábbi édesanyáknak és édesapáknak nem csak a szája járt: többtucatnyi "focicsapatot" hoztak össze az évek alatt.

Az édesanya, aki addig fog szülni, amíg nem lesz egy fia is

A 29 éves Augustina Higuera jelenleg nem kevesebb, mint 14 lány édesanyja, és addig szeretne még szülni, amíg végre nem jön össze egy fiúgyerek is. A nőnek már így is izgalmasan telnek a mindennapjai: általában nyolc különböző ételt készít a 14 gyereknek, egy minibusszal szállítja porontyait az iskolába, és saját bevallása szerint naponta csak két órát szokott aludni.

A Guinness-rekorder anya 69 gyerekkel

A hatósági nyilvántartás alapján egy orosz asszonynak született a legtöbb gyermeke a világon. Az 1700-as években élt Fjodor Vasziljev felesége a temérdek gyerek között 16 ikerpárnak is életet adott: közülük hét hármas ikernek és négy négyes ikernek. Az asszony valószínűtlen történetét számos forrás is alátámasztja: a nikolszki kolostor 1872-ben regisztrálta a nő összes gyerekének születését. Az asszony 69 gyereke közül azonban – az akkori orvosi lehetőségek miatt – kevesen maradtak életben.

Forrás: Youtube

A spermadonor és 800 gyereke

A 41 éves brit Simon Watson az egyik legtermékenyebb spermadonor a világon: a férfinak állítása szerint 800 gyermeke született már.

A férfi 16 éve osztogatja spermáját – természetesen nem ingyen – ennek köszönhetően pedig nagyjából hetente születik egy olyan baba, akinek ő az édesapja. A férfi az interneten hirdeti szolgáltatásait, az elszánt anyukajelöltek pedig akár a Facebookon is rátalálhatnak. És hogy pontosan mennyi az annyi? Spermáját 50 fontért, azaz nagyjából 18 ezer forintért árulja.

Forrás: Facebook/Simon Watson Sperm Donor

A béranya, aki 15 gyermekéből 13-tól megvált

A 49 éves szintén brit Carole Horlockot gyakran emlegetik Nagy-Britannia legtermékenyebb béranyjaként. A nő 16 éve él együtt szerelmével, akitől két gyermeke is született, ám – mint mondja – a terhesség megszállottja lett, ezért is vállalta be, hogy béranyaként különböző családok gyermekeit is kihordja. Összesen 13 „idegen” babának adott életet, utoljára 2013 áprilisában szült.

Carole Horlock fiával, Danny-vel, aki majd örökbeadásra kerülForrás: Northfoto

40 gyerek 20 különböző édesanyának

Az 56 éves Mike Holpin nem hisz a fogamzásgátlásban – mint mondja, szereti a szexet, és nem bánja, ha további gyermekek is fogannak majd a segítségével. A férfi azt is bevallotta, hogy egy idő után nehéz volt emlékeznie az összes lurkó nevére, ezért a biztonság kedvéért elkezdte őket magára tetováltatni. A 40 gyerekéből egyébként 22 viseli az ő nevét, a többiek nem vették fel csapodár édesapjuk vezetéknevét.

Forrás: Northfoto