Na ne! A plasztika műve lenne a 19 éves Hailey Baldwin arcocskája?

Forrás: AFP -
fashion week plasztikai beavatkozás plasztika Hailey Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legújabb, Insta-modellgeneráció egyik sztárja, Kendall Jenner kebelbarátnője, Hailey Baldwin még csak 19 éves, de jól értesültek szerint már nem egyszer kés alá feküdt. 

Stephen Baldwin színész lányát, a 19 éves Hailey-t mostanában többször is az a kritika érte, hogy zsenge kora ellenére már részt vett plasztikai beavatkozáson. Hailey jelenleg egyébként elég elfoglalt: rengeteg világcég kampányában modellkedik, és a divatheteken is a legnagyobb márkák égisze alatt vonult a kifutón. Fiatalkori képeit nézegetve azonban nem mernénk egyértelműen állítani, hogy Hailey arca nem változott túlságosan sokat az elmúlt években...

Forrás: AFP

Justin Bieber egykori barátnőjét már 17 évesen is meggyanúsították azzal, hogy megműttette magát. A lány szerint azonban az arc folymatosan változik, és ha másképp is fest, mint korábban, ezt az idő múlása okozza. Szép indok, de mutatunk azért képet a néhány évvel ezelőtti Hailey-ről is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.