A legújabb, Insta-modellgeneráció egyik sztárja, Kendall Jenner kebelbarátnője, Hailey Baldwin még csak 19 éves, de jól értesültek szerint már nem egyszer kés alá feküdt. 

Stephen Baldwin színész lányát, a 19 éves Hailey-t mostanában többször is az a kritika érte, hogy zsenge kora ellenére már részt vett plasztikai beavatkozáson. Hailey jelenleg egyébként elég elfoglalt: rengeteg világcég kampányában modellkedik, és a divatheteken is a legnagyobb márkák égisze alatt vonult a kifutón. Fiatalkori képeit nézegetve azonban nem mernénk egyértelműen állítani, hogy Hailey arca nem változott túlságosan sokat az elmúlt években...

Forrás: AFP

A lány azonban nemrég kiakadt a kritikákra, és a következőket nyilatkozta az OK! magazinnak: Mindenki azt hiszi, megműttettem magam. Vajon azt szeretnék, hogy elmenjek szakemberekhez, és velük mondassam ki, hogy nem vettem részt szépészeti beavatkozásokon? 

Justin Bieber egykori barátnőjét már 17 évesen is meggyanúsították azzal, hogy megműttette magát. A lány szerint azonban az arc folymatosan változik, és ha másképp is fest, mint korábban, ezt az idő múlása okozza. Szép indok, de mutatunk azért képet a néhány évvel ezelőtti Hailey-ről is!