Vajna Timi dögös arany test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi egy fotózás kedvéért igazán dögös szerelést húzott magára: testére feszülő, arany ruhát öltött, amiből még a hosszú combjai is kivillannak!

Vajna Timi nem panaszkodhat alakjára, ezt már többször is bebizonyította. Andy Vajna felesége gyakran mutatja meg formás idomait, hiszen nincs is rajta semmi takargatnivaló: egy gramm felesleget sem szedett fel házas évei alatt, nagyon odafigyel kifogástalan külsejére. Annak érdekében, hogy ne is kelljen szégyenkeznie, diétázik is, aminek eredményét legutóbb bikiniben mutatta meg rajongóinak az Instagram-oldalán. Akkor még Marokkóban napozott, de azóta már hazatért, hogy részt vegyen a Miss Universe Hungary kampányfilm készítésén. Vajna Timit gyönyörű, a testére tapadó arany ruhában fényképezték és filmezték, ami szerencsére láttatni hagyta végtelenül hosszúnak tűnő combjait is!

Meglepő ételkombinációk, amiktől egészségesebbek leszünkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161103-etelkombinaciok-amelyek-segitenek-hogy-egeszsegesebbek-legyunk.htmlVan, hogy bizonyos ételeket célszerű keverni egymással: a méz és a tej például kimondottan jó barátok. Egyes ételek segítenek abban is, hogy a tápanyagok jobban felszívódjanak. Ez Zsír!ThinkstockFutás télen? A legjobb!http://www.life.hu/ez-zsir/20161104-telen-a-legjobb-futni-ime-5-remek-cipo-hozza.htmlHa még nem próbáltad, itt az ideje, hogy a hideg hónapokban is folytasd vagy elkezd a futást. Mutatunk hozzá öt remek cipőt, mert ugye az az alapja mindennek. Szerintünk a hideg hónapokban a legklasszabb a futás, legyél te is amazon!Ez Zsír!Dér Heni brutál testet villantott: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20161103-der-heni-enekesno-brutalis-testet-villantott-instagram-oldalan.htmlEdzés utáni szelfit lőtt a dögös énekesnő.Ez Zsír!OrigoSokkoló látvány! A világ 15 legerősebb gyerekehttp://www.life.hu/ez-zsir/20161102-a-vilag-15-legerosebb-legizmosabb-gyereke.htmlAhogy járni tudtak, már el is kezdtek edzeni, sőt akad olyan is köztük, akire az apja már a bölcsőben is súlyokat helyezett, hogy időben elkezdhesse erősíteni az izmait – ők a világ legerősebb gyerekei. Ez Zsír!--C vitamin, és a boldogság hormonok!http://www.life.hu/ez-zsir/hirdetes/20161102-c-vitamin-boldogsag-egeszseg.html--Az ősz legmenőbb sütije sütőtökkel készülhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161027-sutotokos-receptek-egeszsegesek-es-finomak.htmlAmellett, hogy magában is öröm fogyasztani, a sütőtökből szuper és nem utolsósorban igencsak egészséges süteményeket lehet készíteni. Mutatjuk is a kedvencünket! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.