Marokkóban tevegelt, sőt, álomalakot is villantott Vajna Timi

Vajna Timi sztárok Marokkó teve
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még szép, hogy megint szuper helyen van Vajna Timi! Andy Vajna felesége ezúttal Marokkót fedezi fel - mutatjuk is, hogyan!

Vajna Timi ismét csodás helyről posztolt. A csinos üzletasszony a szépséges Marokkóban van, ahol egészen biztosan nem unatkozik. A tevegelést például nagyon élvezi a sivatagban, erről több videót is megosztott követőivel a képmegosztó oldalán.

#desert #camel

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett videó,

De persze az igazi pihenés sem váratott sokáig magára: Timi egy fürdőruhás képpel is megmutatta, hogy milyen szuper idő van arrafelé, no és persze azt is láthatjuk, hogy Timi napok óta tartó fehérjediétáját is siker koronázza: Andy Vajna felesége csúcsformában van!

Forrás: Instagram/timeavajna

Timi egyébként abszolút tisztában van azzal, hogyan is dobhatja fel a külsejét a vízparton: korábban a Life.hu-n írt arról, miként lehet egy nő a beach istennője.

Tóth Gabi: "Aki valami egyedit alkot, annak nem lehet konkurenciája" http://www.life.hu/sztarok/20161101-toth-gabi-az-rtl-klub-x-faktor-noi-mentora-szerint-az-idei-szeria-lanyai-sikerre-vannak-itelve.htmlTeljesül Tóth Gabi vágya: az X-Faktor versenyzői kategóriákból a lányok csapatát kaphatta, így Jáger Kinga, Opitz Barbara és Vincze Aliz Liza tanulhatnak majd tőle. A mentorcsapat egyetlen női tagja elmondta, nem fél, hogy konkurenciát nevel majd.TV + Sztárok--Elhunyt nővérére emlékezik Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20161101-rubint-reka-novere-csecsemokoraban-agydaganatban-elhunyt.htmlTestvéréért Monikáért gyújt gyertyát halottak napján Réka. A család 45 éve temette el a kislányt, még egy éves sem volt: agydaganatba halt bele. TV + Sztárok--VV8: Mici és Krisztián szexelését hallgatták egész éjjel a villalakók http://www.life.hu/sztarok/20161101-valovilag8-mici-es-krisztian-a-kozos-haloban-is-szexelnek.htmlA minap Mici és Krisztián a sufniban estek egymásnak, és leszögezhetjük, hazai valóságshow-ban ilyen szexet még nem láthattunk. Később, az sem zavarta őket, hogy fényes nappal van, és Mici nyeregbe pattant, de láthattuk már Krisz méretes szerszámát is. Ám amíg mi ki tudjuk kapcsolni a tévét, ha sok, amit látunk: a villalakók kénytelenek éjszakánként egy pornófilm hallgatóivá vállni. TV + Sztárok--A hetedikről dobta ki férje a magyar színészőthttp://www.life.hu/sztarok/20161101-a-hetedikrol-dobta-ki-ferje-a-magyar-szineszot-geczy-dorottyat.htmlHavas Henrik az ATV-n futó Henrik angyalaiba hívta meg beszélgetni Géczy Dorottyát, ahol a művésznő a férjeiről is mesélt. TV + SztárokOrigoEzért büszke kisebbik lányára Mónika – Nézd, mekkorát nőtt Olívia!http://www.life.hu/sztarok/20161031-erdelyi-monika-kislanya-elso-lett-a-kazinczy-olvasasi-versenyen.htmlA Facebookon osztotta meg örömét az Édes élet sztárja. TV + Sztárok--Ez vár Vajna Timi fánkozójárahttp://www.life.hu/sztarok/20161101-vajna-timi-fankozoja-penteken-ujra-kinyit.htmlA megnyitó után egy nappal már be is zárt Vajna Tímea fánkozója. Hogy miért, azt azóta sem tudni... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.