Döbbenet: íme, a nagymama, aki egyre fiatalabb lesz

Forrás: Facebook/Belinda White Fruitarian -
nagymama fiatal idő zöldség gyümölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az életkora felét is letagadhatja Belinda White, aki elmondása szerint a gyümölcsöknek és a zöldségeknek köszönheti kirobbanó formáját. Hiába múlnak az évek, ő egy percet sem öregszik, sőt egyre fiatalabb lesz!

"Én vagyok a női Benjamin Button" – így vélekedik magáról Belinda White, aki radikális életmódváltáson esett át az elmúlt években. Akkor kezdett igazán foglalkozni a táplálkozás hatásaival, amikor jógaoktatónak készült. Ennek következtében tért át a teljesen húsmentes étrendre, de azóta még szigorúbban étkezik: kizárólag gyümölcsöt és zöldséget fogyaszt.

Forrás: Facebook/Belinda White Fruitarian

Elmondása szerint a közérzete is sokkal jobb azóta, hogy minden állati eredetű táplálékot kiiktatott, de emellett a vérképe is megjavult, valamint gyógyszereket sem kell már szednie. Elárulta, a bőre sokkal rugalmasabb életmódváltása óta, valamint megszabadult 12 kiló feleslegtől is. Annyira megszállott lett, hogy még élettársát és két kisebb gyermeküket is sikerült rábeszélnie erre az étkezésre, ami jógával kombinálva úgy tűnik, visszafelé forgatja az idő kerekét. Belinda White – aki a legidősebb gyermeke révén néhány hete nagymama lett – úgy érzi, megfiatalodott.

Forrás: Facebook/Belinda White Fruitarian

"Minden szempontból jobb így.

Majdnem olyan, mintha visszakaptam volna a fiatalságomat.

Úgy érzem, mintha visszafelé haladna az idő. Ez hihetetlen. Úgy nézek ki, mint egy 28 éves, pedig már 46 vagyok"mondta a Mirrornak Belinda.

Futás télen? A legjobb!http://www.life.hu/ez-zsir/20161104-telen-a-legjobb-futni-ime-5-remek-cipo-hozza.htmlHa még nem próbáltad, itt az ideje, hogy a hideg hónapokban is folytasd vagy elkezd a futást. Mutatunk hozzá öt remek cipőt, mert ugye az az alapja mindennek. Szerintünk a hideg hónapokban a legklasszabb a futás, legyél te is amazon! Ez Zsír!OrigoTóth Vera Tóth Gabivá fogyott: FOTÓK!http://www.life.hu/ez-zsir/20161106-toth-vera-enekesno-lefogyott-es-hugara-toth-gabira-kezd-hasonlitani.htmlA rajongók szerint legalábbis Vera egyre inkább hasonlít a húgára, Gabira. Ez Zsír!OrigoGyerekkori duci fotóját posztolta Radics Gigi: ez a célja velehttp://www.life.hu/ez-zsir/20161105-gyerekkori-duci-fotojat-posztolta-radics-gigi-enekesno.htmlElőtte-utána képet posztolt az Instagramra Radics Gigi. Így biztatja a túlsúlyosokat arra: bárkiből lehet bombanő. Ez Zsír!--Vajna Timi dögös testét bearanyoztákhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161104-vajna-timi-dogos-testere-arany-ruhat-huzott.htmlVajna Timi egy fotózás kedvéért igazán dögös szerelést húzott magára: testére feszülő, arany ruhát öltött, amiből még a hosszú combjai is kivillannak! Ez Zsír!OrigoMeglepő ételkombinációk, amiktől egészségesebbek leszünkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161103-etelkombinaciok-amelyek-segitenek-hogy-egeszsegesebbek-legyunk.htmlVan, hogy bizonyos ételeket célszerű keverni egymással: a méz és a tej például kimondottan jó barátok. Egyes ételek segítenek abban is, hogy a tápanyagok jobban felszívódjanak. Ez Zsír!ThinkstockDér Heni brutál testet villantott: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20161103-der-heni-enekesno-brutalis-testet-villantott-instagram-oldalan.htmlEdzés utáni szelfit lőtt a dögös énekesnő.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.