Az életkora felét is letagadhatja Belinda White, aki elmondása szerint a gyümölcsöknek és a zöldségeknek köszönheti kirobbanó formáját. Hiába múlnak az évek, ő egy percet sem öregszik, sőt egyre fiatalabb lesz!

"Én vagyok a női Benjamin Button" – így vélekedik magáról Belinda White, aki radikális életmódváltáson esett át az elmúlt években. Akkor kezdett igazán foglalkozni a táplálkozás hatásaival, amikor jógaoktatónak készült. Ennek következtében tért át a teljesen húsmentes étrendre, de azóta még szigorúbban étkezik: kizárólag gyümölcsöt és zöldséget fogyaszt.

Forrás: Facebook/Belinda White Fruitarian

Elmondása szerint a közérzete is sokkal jobb azóta, hogy minden állati eredetű táplálékot kiiktatott, de emellett a vérképe is megjavult, valamint gyógyszereket sem kell már szednie. Elárulta, a bőre sokkal rugalmasabb életmódváltása óta, valamint megszabadult 12 kiló feleslegtől is. Annyira megszállott lett, hogy még élettársát és két kisebb gyermeküket is sikerült rábeszélnie erre az étkezésre, ami jógával kombinálva úgy tűnik, visszafelé forgatja az idő kerekét. Belinda White – aki a legidősebb gyermeke révén néhány hete nagymama lett – úgy érzi, megfiatalodott.

Forrás: Facebook/Belinda White Fruitarian

"Minden szempontból jobb így.

Majdnem olyan, mintha visszakaptam volna a fiatalságomat. Úgy érzem, mintha visszafelé haladna az idő. Ez hihetetlen. Úgy nézek ki, mint egy 28 éves, pedig már 46 vagyok" – mondta a Mirrornak Belinda.